Με 156 διακόπτες έτοιμους να συνδράμουν στην άνεση των επιβατών της, η νέα Mercedes-Benz S-Class αποτελεί την χαρά των θαυμαστών της τεχνολογίας.

Με 156 διακόπτες έτοιμους να συνδράμουν στην άνεση των επιβατών της, η νέα Mercedes-Benz S-Class αποτελεί την χαρά των θαυμαστών της τεχνολογίας.

156 διακόπτες για τη νέα Mercedes S-Class!

4.927 Επισκέψεις στο άρθρο (20/3/2013)

Μετά τις πρώτες φωτογραφίες από τον εσωτερικό διάκοσμο της νέας S-Class, άρχισε η… καταμέτρηση και τα πρώτα αποτελέσματα της έδειξαν 156 διακόπτες- κουμπιά στα ενδότερα της!

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα του διεθνή ειδικού Τύπου εντός της καμπίνας της νέας Mercedes-Benz S-Class θα υπάρχουν 156 ηλεκτρικοί διακόπτες. Πιο αναλυτικά καταγράφηκαν 12 διακόπτες στο τιμόνι, 23 στην πόρτα του οδηγού και άλλοι 13 σε αυτή του συνοδηγού.Σε αυτούς προστίθενται μεταξύ άλλων και οι 19 διακόπτες που εδράζονται στο ταμπλό, οι 3 στον πίνακα οργάνων, οι 4 του κλιματισμού, οι 3 στον εσωτερικό καθρέπτη και άλλοι 10 για περαιτέρω ρυθμίσεις φώτων κλπ. Στις πίσω πόρτες των επιβατών συναντάμε 30 διακόπτες (15+15), 9 στην πίσω κεντρική κονσόλα και άλλους 2 για τον κλιματισμό των πίσω επιβατών.Υπενθυμίζουμε ότι στο εσωτερικό της νέας Mercedes-Benz S-Class θα ξεχωρίζει το δερμάτινο/ξύλινο τιμόνι, ο κρυφός φωτισμός LED, η πανοραμική οροφή, τα φωτιζόμενα μαρσπιέ και οι πόρτες με το αυτόματο κλείσιμο.Επιπροσθέτως θα διαθέτει δύο LCD οθόνες 12,3″, με την μια να λειτουργεί ως πίνακας οργάνων και την άλλη ως σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας εν ονόματι COMAND.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
skoda