Επιθετικό look που μας ταξιδεύει σε πίστες.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Επιθετικό look που μας ταξιδεύει σε πίστες.

Lamborghini Aventador+vid

4.504 Επισκέψεις στο άρθρο (19/5/2016)

H Novitec Torado παρουσίασε νέα προϊόντα βελτίωσης για την Lamborghini Aventador LP 750-4 Superveloce.

Κοιτάζοντας την διακρίνουμε το επιθετικό look


Mεγαλύτερες ζάντες και Full body kit.

Mεγαλύτερες ζάντες και Full body kit.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

της, το αυτοκίνητο έχει εξοπλιστεί με ένα αεροδυναμικόκιτ αμαξώματος από ανθρακονήματα που περιλαμβάνει ένα μπροστινό σπόιλερ, πλαϊνέςποδιές, και μια πίσω μεγάλη αεροτομή.

Τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτώνείναι από ανθρακονήματα, το καπό έχει αποκτήσει αεραγωγούς καθώς και ο πίσωπροφυλακτήρας διαθέτει διαχύτη. Το πακέτο του επιθετικού στυλ ενισχύεταιπεραιτέρω από τα ελατήρια που φοράει, τα οποία μειώνουν το ύψος του κατάπερίπου 3,3 πόντους.

Δείτε περισσότερα στο Auto Τρίτη

Δεδομένου ότι η την  LamborghiniAventador LP 750-4 Superveloce διατίθεταιμε ζάντες μονομπούλονες , για τον λόγο αυτό η  Novitec Torado συνεργάστηκε με την  Vossen ώστε να κατασκευάσει ένα μοναδικό σχέδιοζαντών αλουμινίου και μάλιστα να είναι σφυρήλατες  20 και 21 ιντσών. Οι τροχοί είναι διαθέσιμοι σε72 διαφορετικά χρώματα και είναι εξοπλισμένοι με ελαστικά Pirelli P-Zero.

Ο κινητήρας V12 των 6,5 λτρ. έχει εξοπλιστεί με ένα νέο λογισμικόχαρτογράφησης  και ένα νέο σπορ σύστημαεξάτμισης αναλαμβάνει την εκτόνωση των καυσαερίων. Χάρη σε αυτές τις αλλαγές, οκινητήρας παράγει 786 ίππους. Η εταιρεία αρνήθηκε να ανακοινώσει στοιχεία για τιςεπιδόσεις του αυτοκινήτου μετά τις μετατροπές. Το εργοστασιακό μοντέλο κάνειτο  0-100 χλμ. σε 2,8 δευτερόλεπτα με τηντελική του ταχύτητα να είναι στα 350 χλμ., φανταστείτε τι κάνει το βελτιωμένο. 



Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
4green