Στο τιμόνι είναι έντονη η χρήση ανθρακονήματος και δέρματος.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο τιμόνι είναι έντονη η χρήση ανθρακονήματος και δέρματος.

Ανθρακόνημα και δέρμα

7.734 Επισκέψεις στο άρθρο (17/3/2017)

Μπορεί να γίνει πιο στυλάτο και πιο κλασσάτο από ό,τι ήδη είναι το SQ7; Μπορεί. Δείτε το και θαυμάστε

Αυτή τη στιγμή το πιο συναρπαστικό μοντέλο της Audi είναι το TT RS αλλά επειδή αν έχεις οικογένεια το TT δε βολεύει και πολύ, η αμέσως επόμενη επιλογή είναι το SQ7. Είναι το πιο τεχνολογικά προηγμένο SUV που παράγει η Audi, χωρίς να αναφέρουμε τις αξιοθαύμαστες επιδόσεις του. Το μόνο που λείπει για να συμπληρωθεί το παζλ είναι ένα εσωτερικό που να αποπνέει πολυτέλεια.

Το εσωτερικό δείχνει εντυπωσιακό, μακριά από τις σκούρες αποχρώσεις που μας έχει συνηθίσει η Audi.

Το εσωτερικό δείχνει εντυπωσιακό, μακριά από τις σκούρες αποχρώσεις που μας έχει συνηθίσει η Audi.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Και εκεί έρχεται η Neidfaktor. Είναι μία από τις καλύτερες εταιρείες όταν θες το εσωτερικό ενός Audi ή μιας Porsche να είναι εντελώς διαφοροποιημένο αλλά, ταυτόχρονα, να δείχνει εργοστασιακό. Πρόσφατα, όμως, η Neidfaktor άρχισε να ασχολείται και με το εξωτερικό.Για το SQ7 οι Γερμανοί επέλεξαν φινίρισμα από μαύρο ανθρακόνημα σε διάφορα σημεία του εξωτερικού. Σε αυτά τα σημεία περιλαμβάνονται τα τελειώματα των θυρών και η εξάγωνη γρίλια, και μάλιστα είναι τόσο ευδιάκριτες οι αλλαγές ώστε να ξεχωρίζουν από μακριά. Από ανθρακόνημα είναι και η πίσω “ποδιά“ η οποία τονίζει τις τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης.

Το εσωτερικό είναι παρόμοιο με αυτό της ABT. Ωστόσο, δείχνει πιο κλασσική. Τα πιο πολλά Audi έχουν σκούρο εσωτερικό με μαύρο πίνακα οργάνων και μαύρο δέρμα παντού, κάτι που δεν ισχύει εδώ. Η Neidfaktor επανασχεδίασε το εσωτερικό των θυρών, τα καθίσματα, τα πλαίσια των παραθύρων, την κεντρική κονσόλα, το τιμόνι, τον κεντρικό καθρέπτη καθώς και το πορτ-παγκάζ.

Μόνο το τιμόνι έχει αρκετή ποσότητα ανθρακονήματος, όλα τα άλλα έχουν επενδυθεί με ανοιχτόχρωμο δέρμα, το οποίο έχει ραφές σε ορισμένα σημεία. Η προσοχή στις λεπτομέρειες της διακόσμησης στην κεντρική κονσόλα έχει επεκταθεί ακόμα και στα κουμπώματα των ζωνών ασφαλείας.

Δεν έχει γίνει έκπτωση ούτε σε σημεία με τα οποία σπάνια ερχόμαστε σε επαφή όπως το πλαστικό γύρω από τις βάσεις των καθισμάτων ή το εσωτερικό της πόρτας του πορτ-παγκάζ. Τέλος, είναι από τις λίγες περιπτώσεις που οι ραφές έχουν κρυφτεί. Σε 10 χρόνια από σήμερα, αυτό το SQ7 θα δείχνει ακόμα στυλάτο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda