Το Grandland X θα είναι το πρώτο Opel που θα προσφέρεται σε plug-in υβριδική έκδοση.

Έρχεται plug-in υβριδικό Grandland X

2.524 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2017)

Το Grandland X θα είναι το πρώτο Opel που θα προσφέρεται σε plug-in υβριδική έκδοση, αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο CEO της Opel, Michael Lohscheller στο 67ο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

«Το νέο μας Grandland X σε plug-in υβριδική έκδοση είναι το επόμενο τρανταχτό παράδειγμα των ευκαιριών που μας περιμένουν με την ένταξή μας στον όμιλο PSA και θα ακολουθήσουμε προσεκτικά αυτό το δρόμο», ήταν τα λόγια του ισχυρού άντρα της μάρκας κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου και συνέχισε
 
«Εμείς στην Opel είμαστε περήφανοι που ανήκουμε τώρα στο PSA Groupe. Μαζί, θα δημιουργήσουμε έναν Ευρωπαίο πρωταθλητή. Και όλα αυτά, συνεχίζοντας παράλληλα να κάνουμε τη Γερμανική τεχνολογία προσιτή σε όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες».
Εκτός από την plug-in υβριδική έκδοση ο Lohscheller ανέφερε πως το νέο μοντέλο, θα διατίθεται σύντομα και με το νέο κινητήρα diesel, ο οποίος θα συνδυάζεται με οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από το Grandland X, η Opel παρουσίασε και το Insignia GSi αλλά και το Country Tourer.

FORD E-TRANSIT
NISSAN