Αυτό το 500αράκι supercar έχει το κάτι παραπάνω.

Με την ονομασία Giannini 350 GP, το μικρό supercar φέρει στο πίσω μέρος του τον κινητήρα 4C της Alfa Romeo.

Fiat 500 με 350 ίππους

2.887 Επισκέψεις στο άρθρο (20/9/2017)

Το Fiat 500 είναι ένα από τα αυτοκίνητα τα οποία δεν περνούν απαρατήρητα καθώς διαθέτει ένα ιδιαίτερο σχεδιασμό, ωστόσο αυτό το 500αράκι supercar έχει το κάτι παραπάνω.

Με την ονομασία Giannini 350 GP, το μικρό supercar φέρει στο πίσω μέρος του τον κινητήρα 4C της Alfa Romeo ο οποίος αποδίδει 240 ίππους, ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση έχει ρυθμιστεί για να προσφέρει 350 άλογα.
 
Στο εξωτερικό μέρος το Giannini διαθέτει τεράστια φτερά που καλύπτουν τους τροχούς, τα οποία είναι κατασκευασμένα από ίνες άνθρακα ενσωματώνοντας εξαιρετικά λεπτομερείς αεραγωγούς. Στο πίσω μέρος έχει τοποθετηθεί αεροτομή και επειδή ο κινητήρα βρίσκεται στο πίσω μέρος έχει μετατραπεί αναλόγως και η πίσω πόρτα.
Σε ότι αφορά άλλες μετατροπές το σύστημα πέδησης διαθέτει αεριζόμενους δίσκους μπροστά και δαγκάνες έξι εμβόλων, ενώ αν κανείς κοιτάξει από μπροστά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο, θα προσέξει τους μεγάλους προβολείς που έχουν εγκατασταθεί και δίνουν στο Fiat τη μορφή ενός παλιού αυτοκινήτου ράλι.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως ο Giannini σχεδιάζει να κατασκευάσει περίπου 100 από αυτά τα Fiat 500, με το κόστος απόκτησης να κυμαίνεται περίπου στις 150.000 ευρώ.

peugeot
NISSAN