Tο τετράθυρο Wrangler Sport θα ξεκινήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες από τις 30.445 δολάρια.

Νέα διαρροή Wrangler

2.494 Επισκέψεις στο άρθρο (2/11/2017)

Τις πρώτες επίσημες εικόνες του νέου Jeep Wrangler, συνόδευσαν νέες πληροφορίες, οι οποίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο και αναφέρουν την τιμή αλλά και τον εξοπλισμό του νέου μοντέλου στις εκδόσεις Sport, Sahara και Rubicon.

Σύμφωνα με το φόρουμ της JL Wrangler το τετράθυρο Wrangler Sport θα ξεκινήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες από τις 30.445 δολάρια (26.200 ευρώ περίπου), με την τιμή του να είναι ελαφρώς αυξημένη σε σχέση με του προηγούμενου μοντέλου, προσφέροντας ωστόσο περισσότερο εξοπλισμό.
 
Συγκεκριμένα και σύμφωνα πάντα με τη διαρροή ο εξοπλισμός του Wrangler Sport περιλαμβάνει, τρία ξεχωριστά άγκιστρα ρυμούλκησης, προστατευτική πλάκα το\ης δεξαμενής καυσίμου, σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης, σύστημα keyless go, εφεδρικό τροχό, σύστημα ελέγχου πρόσφυσης αλλά και ένα σύστημα ψυχαγωγίας Uconnect το οποίο συνεργάζεται με μία οθόνη 5 ιντσών.
Σε ότι αφορά Wrangler Sahara, προσθέτει ένα πλήθος τεχνολογιών που δεν βρίσκονται στο Sport μεταξύ των οποίων βρίσκεται ο κλιματισμός, ενισχυμένη ανάρτηση, δερμάτινο τιμόνι, θερμαινόμενοι καθρέφτες, πίσω μπάρα σταθεροποίησης, συναγερμό και σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη 7 ιντσών.
 
Τέλος το Rubicon το οποίο είναι το πιο πολυτελές μοντέλο από τα προηγούμενα δύο, μεταξύ του εξοπλισμού του περιλαμβάνονται ένα σύστημα ψυχαγωγίας Uconnect με οθόνη 8,4 ιντσών, εμπρός και πίσω άξονες Tru-lok, πλαϊνές προστατευτικές μπάρες, ανάρτηση απόδοσης και ελαστικά off-road.

FORD E-TRANSIT
NISSAN