Το πακέτο περιλαμβάνει ακόμα και πλήθος αναβαθμίσεων στην εμφάνιση του μοντέλου.

Το πακέτο περιλαμβάνει και σφυρήλατες ζάντες Vossen.

Η Novitec κατάφερε να φτάσει την ιπποδύναμη του μοντέλου μέχρι τα 763 άλογα.

Βελτιωτικό πακέτο για Aventador S από Νοvitec

2.313 Επισκέψεις στο άρθρο (27/4/2018)

To νέο της βελτιωτικό πακέτο παρουσίασε o οίκος Novitec, προσφέροντας στο μοντέλο ακόμη περισσότερη ισχύ. Δείτε περισσότερα.

Δεν έχει περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα από τότε που η Novitec αποκάλυψε τις λεπτομέρειες του πακέτου της για την Lamborghini Αventador S, ωστόσο σήμερα παρουσίασε το νέο της βελτιωτικό πακέτο για την τελευταίας γενιάς Αventador.

Σε ό,τι αφορά το μηχανικό της σύνολο, η Novitec κατάφερε να φτάσει την ιπποδύναμη του μοντέλου μέχρι τα 763 άλογα και την ροπή μέχρι τα 732 Νm χάρη σε ένα νέο σύστημα εξάτμισης Inconel που ζυγίζει 21 κιλά λιγότερο από το προηγούμενο. Τα 0-100 χλμ./ώρα γίνονται πλέον σε 2,8 δευτερόλεπτα ενώ η μέγιστη τελική ταχύτητα έχει αυξηθεί μέχρι τα 350 χλμ./ώρα.
 
Το πακέτο περιλαμβάνει ακόμα και πλήθος αναβαθμίσεων στην εμφάνιση του μοντέλου όπως νέο μπροστινό προφυλακτήρα, νέας σχεδίασης εισαγωγείς άερα και ανθρακονημάτινους καθρέπτες, ενώ το πίσω μέρος προσφέρεται σε δύο εκδόσεις με αεραγωγό στο πίσω καπό και μια επιβλητική αεροτομή.

Τέλος, το πακέτο περιλαμβάνει και σφυρήλατες ζάντες Vossen σε δύο διαφορετικά σχέδια ενώ η Novitec έχει προχωρήσει και σε αλλαγές στο σύστημα ανάρτησης, μειώνοντας την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος κατά 30 χιλιοστά.

Hyundai
4green