Η κάμπριο έκδοση.

Η GTS έκδοση.

Το μεγάλο Pick-Up.

Το μικρό Pick-Up.

Η τρίθυρη έκδοση.

To VW Τ-Cross εμπνέει τους σχεδιαστές

4.800 Επισκέψεις στο άρθρο (1/11/2018)

Πέντε νέες εκδόσεις του Volkswagen T-Cross οραματίστηκε ο ανεξάρτητος σχεδιαστής Kleber Silva, αντλώντας έμπνευση από το νέο γερμανικό μοντέλο.

Το μικρότερο crossover της Volkswagen, το T-Cross, έκανε τα επίσημα αποκαλυπτήρια του τις προηγούμενες ημέρες και όπως συμβαίνει με κάθε νέο μοντέλο που παρουσιάζεται, λίγο μετά ακολούθησαν οι ιδέες των ανεξάρτητων σχεδιαστών για νέες εκδόσεις του μοντέλου.
 
Στην προκειμένη περίπτωση τα σχέδια προέρχονται από τον Kleber Silva, ο οποίος έχει οραματιστεί ακόμα πέντε εκδόσεις του T-Cross (μία κάμπριο, μία GTS, δύο Pick-Up αλλά και μία τρίθυρη έκδοση) κάποιες από τις οποίες έχουν άμεση σχέση με την πραγματικότητα.
Όπως μπορούμε να δούμε το χρώματος μπλε Pick-Up πρόκειται για ένα μοντέλο με μία ελαφρώς μεγαλύτερη καρότσα σε σχέση με το κόκκινο, τα οποία εμπνεύστηκαν σε έκδοση R Line. Μάλιστα θα πρέπει να τονίσουμε πως η VW λέγεται πως εργάζεται πάνω στην κατασκευή ενός μικρότερου Pick-Up από το Amarok, το πρωτότυπο του οποίου θα βασιστεί στην ίδια πλατφόρμα με το T-Cross και θα κάνει το ντεμπούτο του σε λίγες μέρες στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σάο Πάολο στη Βραζιλία.
 
Από κει και πέρα μια άλλη έκδοση που έχει κάποια επαφή με την πραγματικότητα είναι η κάμπριο, καθώς η μάρκα τον Φεβρουάριο του 2016, αποκάλυψε το πρωτότυπο T-Cross Breeze που παίρνει το σχήμα ενός crossover κάμπριο, ενώ δεν θα πρέπει να παραλείψουμε πως ήδη εργάζεται πάνω σε μία ανοιχτή έκδοση του T-Roc.
 
Από κει και πέρα η τρίθυρη έκδοση είναι μάλλον απίθανη να συμβεί, ενώ σε ότι αφορά το GTS, πρόκειται για ένα λογότυπο το οποίο η VW το προσφέρει σε συγκεκριμένες αγορές όπως για παράδειγμα η Φιλιππίνες, καθώς στις περισσότερες χώρες η ισχυρές εκδόσεις «σφραγίζονται» με το λογότυπο GTI.

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda