Η επίσημη πρεμιέρα του αυτοκινήτου θα γίνει στις 4 Νοεμβρίου στην πόλη Tianjin της Κίνας.

Η ασιατική χώρα θα είναι η μοναδική όπου η τσεχική μάρκα θα προσφέρει πέντε μοντέλα SUV.

Τα επίσημα σκίτσα του Skoda Kamiq GT

2.257 Επισκέψεις στο άρθρο (23/10/2019)

Η αποκάλυψη του Skoda Kamiq GT θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες και η τσεχική εταιρεία πήρε την απόφαση να δημοσιοποιήσει δύο επίσημα σκίτσα του μοντέλου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναφέρει η μάρκα και συνοδεύει με αυτές τα δύο σκίτσα, η επίσημη πρεμιέρα του αυτοκινήτου θα γίνει στις 4 Νοεμβρίου στην πόλη Tianjin της Κίνας. Μάλιστα το μοντέλο θα αφορά αποκλειστικά την εκεί αγορά και πιθανότατα το Kamiq GT θα βασίζεται στο κινεζικό μοντέλο και όχι στην ευρωπαϊκή εκδοχή του Kamiq, την οποία βρίσκουμε και στην ελληνική αγορά.
 
Τα σκίτσα παρουσιάζουν το Skoda Kamiq GT να διακατέχεται από σπορ και δυναμικό σχεδιασμό. Σε αυτό βοηθούν τόσο οι σπορ προφυλακτήρες, αλλά και η αεροτομή που συναντούμε στο πίσω μέρος. Μάλιστα η μάρκα αναφέρει πως ο συνολικός σχεδιασμός είναι αποτέλεσμα συνεργασίας της ομάδας σχεδιασμού της Κίνας, αλλά και της Skoda Design στην Τσεχία.
 
Για το εσωτερικό του SUV δεν έχουμε κάποια επίσημη εικόνα, όμως η Skoda κάνει λόγο πως οι επιβάτες θα έχουν στη διάθεσή τους πολλά διαφορετικά υλικά και σπορ καθίσματα που θα παρέχουν εξαιρετική πλευρική στήριξη, ενώ στο σύνολό της η καμπίνα θα ακολουθεί το εξωτερικό και θα χαρακτηρίζεται σπορ και δυναμική.
 
Τέλος να σημειώσουμε πως από την στιγμή που το Skoda Kamiq GT θα εισαχθεί στην αγορά της Κίνας, η ασιατική χώρα θα είναι η μοναδική όπου η τσεχική μάρκα θα προσφέρει πέντε μοντέλα SUV.

AUTOFIT PASXA
4green