Τα σχέδια αποτελούν προϊόντα δουλειάς ανεξάρτητου σχεδιαστή.

Η ανανεωμένη E63 λογικά θα διατηρήσει τον V8 Twin-Turbo 4,0 λίτρων κινητήρα της Mercedes-AMG που προσφέρει 612 ίππους.

Ρεαλιστικό σχέδιο της Mercedes-AMG E63

3.378 Επισκέψεις στο άρθρο (31/1/2020)

Τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα της επερχόμενης Mercedes-AMG E63 που έκαναν την εμφάνισή τους, μαζί με τις πληροφορίες που έχουν υπάρξει γύρω από το μοντέλο, αποτυπώθηκαν σε ένα ανεξάρτητο σχέδιο, το οποίο μας κατατοπίζει σχετικά με την εξωτερική εμφάνιση του γερμανικού σεντάν.


Η ανανεωμένη Mercedes E-Class θα διατηρεί σε μεγάλο βαθμό το συνολικό σχεδιασμό του τρέχοντος μοντέλου, κάτι το οποίο θα μεταφερθεί και στις ισχυρότερες εκδόσεις όπως η AMG E63. Αυτό ακριβώς το στοιχείο παρουσιάζεται ξεκάθαρα στα ανεξάρτητα σχέδια που έχουν κάνει την εμφάνισή τους.
 
Το εμπρόσθιο άκρο έχει λάβει τη Panamericana γρίλια κάτω από την οποία έχουν τοποθετηθεί μεγαλύτεροί και ελαφρώς αλλαγμένοι αεραγωγοί. Οι νέοι προβολείς της Mercedes φαίνονται λίγο μικροί κάτι που ίσως θα είναι διαφορετικό στο πραγματικό αυτοκίνητο, ενώ οι μεγαλύτεροι τροχοί και η μικρή απόσταση από το έδαφος συμβάλουν στην σπορ εικόνα. Στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι εξίσου μικρές και αντικατοπτρίζονται κυρίως στο νέο σχεδιασμό των φώτων και το νέο προφυλακτήρα.
 
Ο σχεδιαστής δεν παρουσίασε κάποια εικόνα του εσωτερικού, αλλά φέρεται ότι το μοντέλο θα εξοπλιστεί  με το σύστημα ψυχαγωγίας MBUX της Mercedes, δύο οθόνες 10,25 ιντσών και πολλά άλλα τεχνολογικά χαρακτηριστικά άνεσης και υποβοήθησης του οδηγού.
 
Η ανανεωμένη E63 λογικά θα διατηρήσει τον V8 Twin-Turbo 4,0 λίτρων κινητήρα της Mercedes-AMG που προσφέρει 612 ίππους, έχοντας ωστόσο πολλά περιθώρια βελτίωσης αφού το ίδιο μοτέρ στην GT 63 S Four-Door Coupe προσφέρει 640 ίππους. Η E63, καθώς και τα υπόλοιπα μοντέλα της E-Class, αναμένεται να τα δούμε εντός του 2020, ενώ λίγο αργότερα θα ξεκινήσει η διαθεσιμότητά τους στις αγορές.   

FORD E-TRANSIT
NISSAN