Χωρίς ίχνος καμουφλάζ εντοπίστηκε το ανανεωμένο VW Tiguan.

Το ανανεωμένο VW Tiguan ακάλυπτο

3.687 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2020)

Χωρίς ίχνος καμουφλάζ εντοπίστηκε το ανανεωμένο VW Tiguan και οι φωτογραφικοί φακοί στράφηκαν προς το μέρος του, με αποτέλεσμα λίγο αργότερα οι εικόνες να κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο.


Δεν γνωρίζουμε το μέρος στο οποίο εντοπίστηκε το γερμανικό SUV, ωστόσο το πιθανότερο σενάριο θέλει να βρέθηκε σε ευρωπαϊκή χώρα κατά τη διάρκεια επίσημης φωτογράφησης. Το μπροστινό μέρος του επερχόμενου Tiguan ξεχωρίζει ξεκάθαρα από το εξερχόμενο μοντέλο, χάρη στους προβολείς που θυμίζουν τους αυτούς που είδαμε στο νέο Golf που συμπληρώνονται από τα LED φώτα ημέρας.
 
Η μάσκα κοσμείται από τρεις οριζόντιες γρίλιες οι οποίες έχουν φινίρισμα χρωμίου, που δίνει μια πιο πολυτελή αίσθηση στο μοντέλο, ενώ το ίδιο χαρακτηριστικό υπάρχει και στον ανασχεδιασμένο εμπρόσθιο προφυλακτήρα, στις ράγες οροφής και το πλαίσιο των παραθύρων.
 
Προφανώς, το εικονιζόμενο Tiguan δεν είναι το βασικό μοντέλο, αλλά μια πιο πλούσια έκδοση, μέρος της οποίας πιθανότατα θα αποτελούν και οι σπορ σχεδίασης ζάντες. Εικόνα που να παρουσιάζει χωρίς καμουφλάζ το πίσω μέρος δεν υπάρχει μέχρι στιγμής, αλλά από προηγούμενες κατασκοπευτικές εικόνες γνωρίζουμε πως θα έχουν υπάρξει αλλαγές στα φώτα και τον προφυλακτήρα.
 
Το φρεσκαρισμένο VW Tiguan θα είναι διαθέσιμο με πολλούς από τους ίδιους βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες που έχει στη γκάμα του το Golf, κάποιοι από τους οποίους θα έχουν ήπια υβριδική βοήθεια. Το μοντέλο αναμένεται να κάνει επίσημη πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον επόμενο μήνα.  

FORD E-TRANSIT
citroen