6 φωτογραφίες »

Oι τιμές του Toyota RAV4 PHEV στην Ελλάδα

21.192 Επισκέψεις στο άρθρο (19/5/2021)

Το Plug-in υβριδικό Toyota RAV4 των 306 ίππων διατίθεται πλέον στην χώρα μας με τις τιμές του να ξεκινούν από 51.950 ευρώ.

Διαθέσιμο στην χώρα μας είναι πλέον το Plug-in υβριδικό RAV4, όπως ανακοίνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία της Τοyota, με τις τιμές να ξεκινούν από 51.950 ευρώ.

Το plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης του μοντέλου συνδυάζει μία μπαταρία ιόντων λιθίου 18.1 kWh, ένα ηλεκτρικό μοτέρ και τον 2,5 λίτρων κινητήρα βενζίνης κύκλου Atkinson που βρίσκουμε και στο κανονικό RAV4. Αυτός ο συνδυασμός προσφέρει ισχύ 306 ίππων, που το φέρνει στην κορυφή της γκάμας, με το σπριντ στο 0-100 χλμ./ώρα να γίνεται σε 6 δευτερόλεπτα. 

Παράλληλα η ιαπωνική μάρκα αναφέρει πως βάσει του WLTP οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα είναι 22 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο, ενώ η Τοyota υπόσχεται κατανάλωση 1λτ./100 χλμ.. Αναφορικά με την αυτονομία κίνησης αποκλειστικά με ρεύμα, οι Ιάπωνες υποστηρίζουν πως ανέρχεται σε 75 χιλιόμετρα, μετρημένα και αυτά σύμφωνα με τον κύκλο δοκιμών WLTP, ενώ η μέγιστη ταχύτητα που μπορεί να «πιάσει» το μοντέλο κινούμενο αμιγώς ηλεκτρικά δεν ξεπερνάει τα 135 χλμ./ώρα.
 
Από κει και πέρα η κορυφαία έκδοση στη γκάμα του RAV4 είναι βασισμένη στην πλατφόρμα GA-K, ενώ η Toyota διατηρεί αναλλοίωτα τα off-road χαρακτηριστικά τα οποία προέρχονται από το σύστημα τετρακίνησης AWD-i που είναι μέρος του στάνταρ εξοπλισμού.

Oι τιμές ξεκινούν από 51.950 ευρώ στην έκδοση Αctive Plus, το επόμενο βήμα είναι το εξοπλιστικό επίπεδο Style με αρχική τιμή 53.970 ευρώ, η Style Plus ξεκινά από 56.620 ευρώ ενώ στην κορυφή βρίσκεται η Black Edition που προσφέρει ξεχωριστή εμφάνιση στο SUV της Toyota με τις τιμές να ξεκινούν από 60.800 ευρώ.

Ο εξοπλισμός της έκδοσης Active Plus μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη καθώς περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: έγχρωμη oθόνη 7 ιντσών, 6 ηχεία, ατμοσφαιρικό φωτισμό, LED φώτα μπροστά και πίσω, προσαρμοζόμενο cruise control, κάμερα οπισθοπορείας, μπάρες οροφής, ζάντες 18 ιντσών και ρεζέρβα και πλήθος συστημάτων υποβοήθησης οδήγησης και ασφαλείας.
 

peugeot
NISSAN