Υβριδικό ή ηλεκτρικό το νέο Audi R8

Υβριδικό ή ηλεκτρικό το νέο Audi R8

2.025 Επισκέψεις στο άρθρο (18/10/2021)

Ενθαρρυντικά είναι τα νέα που έρχονται για τους φίλους του Audi R8, καθώς δεν αποκλείεται μέσα στο 2023 η γερμανική μάρκα να έχει παρουσιάσει το ολοκαίνουργιο μοντέλο!

Το Audi R8 είναι ένα μοντέλο για το οποίο δεν ακούμε πολύ συχνά νέα. Αν μη τι άλλο το γεγονός πως οδεύουμε ολοένα και περισσότερο προς τη μείωση των ρύπων, έχει αφήσει σε δεύτερο πλάνο το γερμανικό supercar, με την Audi να έχει ρίξει το βάρος στον εξηλεκτρισμό της γκάμας της.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 

Έρχεται το 2023;

Ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως το R8 δεν θα μας απασχολήσει ξανά, απλά ίσως να χρειαστεί μερικά χρόνια ακόμα. Μάλιστα σήμερα το γερμανικό Μέσο, Auto Bild σε σχετικό ρεπορτάζ σημειώνει πως δεν αποκλείεται η νέα γενιά του εμβληματικού μοντέλου να αποκαλυφθεί κάποια στιγμή εντός του 2023. Το δημοσίευμα δεν εμβαθύνει σε λεπτομέρειες, αλλά κάνει μερικές ενδιαφέρουσες προβλέψεις.
 

Φήμες για τον twin-turbo V8 4,0 λίτρων με υβριδική βοήθεια

Όπως λοιπόν ισχυρίζεται, το νέο R8 πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει τον V8 κινητήρα 4,0 λίτρων, κάτι που αν ισχύσει και στην πράξη θα σημαίνει το τέλος του ατμοσφαιρικού R8. Ο V8 των 4,0 λίτρων διαθέτει ένα ζευγάρι τούρμπο με ισχύ από 460 ίππους. Αυτός ο κινητήρας χρησιμοποιείται σε μια μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων, από τα μοντέλα Audi RS έως και την Lamborghini Urus.
 

Ίσως το νέο R8 να είναι ηλεκτρικό

Σύμφωνα με τις αναφορές που υπάρχουν, στη νέα του γενιά το R8 θα έχει περίπου 700 ίππους, ενώ θα εξοπλιστεί και με κάποια μορφή υβριδικής υποβοήθησης. Το ίδιο δημοσίευμα πάντως δεν αποκλείει και την περίπτωση το νέο R8 να είναι αμιγώς ηλεκτρικό. Προς το παρών δεν υπάρχει καμία επίσημη επιβεβαίωση από την Audi και έτσι η αναμονή για επίσημες πληροφορίες είναι κάτι το αναπόφευκτο.

Ενθαρρυντικά νέα για τους φίλους του Audi R8
-Μέσα στο 2023 πιθανότατα θα παρουσιαστεί το νέο μοντέλο.
-Υβριδικό με 700 ίππους ή ηλεκτρικό.
Ποια από τις δύο επιλογές θεωρείς ότι του ταιριάζει;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

peugeot
NISSAN