Το αγωνιστικό VW Touareg

Το αγωνιστικό VW Touareg

Η VW αποχωρεί από το Rally Dakar!

(30/6/2011)

O κολοσσός που ακούει στο όνομα Volkswagen, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τον αγώνα του Dakar. H Volkswagen μπορεί να μην το έχει ανακοινώσει επίσημα, όμως οι φήμες οργιάζουν σχετικά με την αποχώρηση της από τον διάσημο αγώνα, λόγω της συμμετοχής της στο WRC!

H γερμανική φίρμα, έχει αποδείξει πως είναι ανίκητη σε έναν από τους πιο σκληρούς αγώνες του πλανήτη. Μιλάμε φυσικά για το Rally Dakar και την Volkswagen η οποία έχει διαπρέψει εκεί, κερδίζοντας συνεχόμενα τα τρία τελευταία χρόνια με την αγωνιστική έκδοση του Touareg. Η σχετική φημολογία έχει πυροδοτηθεί από δηλώσεις του οδηγού και νικητή στο Dakar για τη VW, Nasser Al-Attiyah ο οποίος είπε: «Δεν δείχνει πολύ πιθανή η συμμετοχή μου στον επόμενο αγώνα. Δεν μπορώ να λάβω μέρος εκεί χωρίς την ομάδα μου και τον μηχανικό μου. Δεν είναι λογικό και δεν πιστεύω ότι μπορούμε να το κάνουμε» ενώ συνέχισε: «Είναι όμως κρίμα γιατί πολύ θα ήθελα να υπερασπιστώ τον τίτλο μου».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Οι ίδιες φήμες θέλουν την εταιρεία να δίνει περισσότερη έμφαση στην προετοιμασία του Polo R WRC που θα λάβει μέρος στο ομώνυμο πρωτάθλημα με τον Nasser Al-Attiyah, ενώ πρέπει να θυμίσουμε ότι το αυτοκίνητο θα αποδίδει 300 ίππους και ότι θα το δούμε στο WRC το 2013. Σε κάθε περίπτωση το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ακόμη κι’ αν τελικά η VW αποχωρήσει, το αγωνιστικό Touareg θα το δούμε ξανά στο Rally Dakar αλλά με ιδιωτική συμμετοχή.
AUTOFIT PASXA
4green