Η Mercedes εργάζεται πάνω σε μία έκδοση AMG της νέας GLS, ωστόσο όπως φαίνεται οι γερμανοί μηχανικοί έχουν στα σκαριά και ένα πιο πολυτελές SUV

Κατασκοπευτικοί φωτογραφικοί φακοί εντόπισαν το πολυτελές μοντέλο να κινείται στους δημόσιους δρόμους της Γερμανίας.

Κάνοντας μία αναφορά στο εξωτερικό μπορούμε νε ξεχωρίσουμε τις μεγάλες ζάντες 20 ιντσών και την τεράστια γρίλια στο εμπρόσθιο μέρος.

Εντοπίστηκε η Mercedes-Maybach GLS

1.614 Επισκέψεις στο άρθρο (13/11/2018)

Η Mercedes εργάζεται πάνω σε μία έκδοση AMG της νέας GLS, ωστόσο όπως φαίνεται οι γερμανοί μηχανικοί έχουν στα σκαριά και ένα πιο πολυτελές SUV. Ο λόγος για τη νέα Mercedes-Maybach GLS.

Κατασκοπευτικοί φωτογραφικοί φακοί εντόπισαν το πολυτελές μοντέλο να κινείται στους δημόσιους δρόμους της Γερμανίας, φέροντας πλήρες και βαρύ καμουφλάζ που δεν μας επιτρέπει να μιλήσουμε με λεπτομέρειες για το εξωτερικό, ωστόσο τα χαρακτηριστικά που διαθέτει συνηγορούν πως βλέπουμε για τη κορυφαία σε πολυτέλεια έκδοση της GLS.
 
Η Maybach GLS παραμένει πιστή στο τυπικό σχήμα του αμαξώματος της κανονικής GLS, όμως σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να έχει διαφορές στο εσωτερικό, παρέχοντας περισσότερη άνεση στους επιβάτες των πίσω θέσεων. Αυτό θα επιτευχθεί χάρη στην αφαίρεση της τρίτης σειράς καθισμάτων έτσι ώστε να βρεθεί ο απαιτούμενος χώρος, ενώ φυσικά τα καθίσματα θα είναι καλυμμένα από δέρμα.
Μένοντας στη καμπίνα και το πίσω μέρος αυτής, εκτός από τη μεγάλη άνεση πρέπει να πούμε πως οι επιβάτες θα επωφεληθούν από οθόνες ψυχαγωγίας που θα είναι προσαρμοσμένες και από LED φωτισμό περιβάλλοντος. Από τη μεριά του ο οδηγός θα έχει στη διάθεσή του ένα δερμάτινο τιμόνι που θα συνδυάζεται με ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων αλλά και μία μεγάλη οθόνης αφής για το σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης.
 
Κάνοντας μία αναφορά στο εξωτερικό μπορούμε νε ξεχωρίσουμε τις μεγάλες ζάντες 20 ιντσών και την τεράστια γρίλια στο εμπρόσθιο μέρος.
 
Τέλος σε ότι αφορά τα μηχανικά σύνολα δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες, ωστόσο ο γνωστός κινητήρας V8 4,0 λίτρων με 469 ίππους είναι πολύ πιθανό να δώσει το παρόν, αλλά θα προσφέρει περισσότερη ισχύ και θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο εννέα ταχυτήτων. Τέλος παρούσα θα είναι και μία υβριδική έκδοση.

SPRING SEAT
citroen