To MR2 μετά την σύγκρουση.

To MR2 μετά την σύγκρουση.

Bγήκε άθικτoς μέσα από αυτό το MR2

4.080 Επισκέψεις στο άρθρο (21/3/2019)

Με μόνο λίγες γρατζουνιές απεγκλωβίστηκε ο οδηγός αυτού εδώ του MR2 παρά το σφοδρό τροχαίο ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη. Διαβάστε τι έγινε.

Ούτε μέρα δεν έμεινε στο νοσοκομείο ο οδηγός μετά το σφοδρό ατύχημα που του συνέβη με αυτό εδώ το μαύρο MR2 που βλέπετε στις φωτογραφίες. Ο ιδιοκτήτης του νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο προαιρετικά με μόνο λίγες γρατζουνιές και έπειτα ήταν στην πολύ ευχάριστη αλλά και τυχερή θέση να αποκαλύψει ο ίδιος πως έλαβε χώρα το όλο περιστατικό.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα δήλωσε, όλα ξεκίνησαν όταν ένα pick-up μπήκε μπροστά του απότομα και έπεσε μπροστά του ένα καλάθι από αυτά που μετέφερε. Το ΜR2 έκανε ελιγμό για να το αποφύγει, αλλά ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του κεντρομήχανου σπορ αυτοκινήτου και έπεσε πάνω σε μια νταλίκα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.
 
Η σύγκρουση, όπως μπορεί να καταλάβει κανείς, ήταν πολύ δυνατή, ωστόσο ο οδηγός κατάφερε να απεγκλωβιστεί μόνος του από το ιαπωνικό roadster. Ο ίδιος εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στην Τοyota λέγοντας: «Συγχαρητήρια στους μηχανικούς της Τοyota. Δεν θα ήμουν εδώ τώρα».

Εσείς έχετε γίνει μάρτυρες τόσο σφοδρών ατυχημάτων με ευτυχή κατάληξη;
 

SPRING SEAT
citroen