Υπεύθυνος για τα σχέδια είναι ο ανεξάρτητός σχεδιαστής Dejan Hristov.

Τα μοντέλα του Hristov διατηρούν το βασικό συστατικό της Corvette που είναι το μακρύ καπό.

Όλα τα μοντέλα είναι απλώς σχέδια, ως εκ τούτου δεν γίνεται καμία αναφορά για τα μηχανικά σύνολα.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρωτότυπο που είχε παρουσιαστεί επίσημα από τη μάρκα τα 2009 είχε ένα υβριδικό σύστημα κίνησης.

Σχέδια για την «60άρα» Corvette Stingray

1.691 Επισκέψεις στο άρθρο (11/6/2019)

Πριν από δέκα χρόνια, το 2009 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σικάγο η Chevrolet αποκάλυψε το πρωτότυπο της Corvette Stingray λόγω της 50ης επετείου του σπορ αυτοκινήτου. Σήμερα 10 χρόνια μετά στο πλαίσιο της 60ης επετείου, ήρθε ένα νέο πρωτότυπο, ωστόσο όχι από τη μάρκα.

Υπεύθυνος για τα σχέδια τα οποία μπορείτε να δείτε πιο πάνω είναι ο ανεξάρτητός σχεδιαστής Dejan Hristov, ο οποίος δημιούργησε το Concept Corvette Stingray της 60ης επετείου σε τρεις εκδόσεις κουπέ, κάμπριο και αγωνιστική. Όλα τα μοντέλα φαίνεται να είναι πολύ προσεκτικά σχεδιασμένα, έχοντας βασιστεί στην προ δεκαετίας Stingray, πηγαίνοντας ωστόσο το σχεδιασμό σε ένα νέο επίπεδο.
 
Τα μοντέλα του Hristov διατηρούν το βασικό συστατικό της Corvette που είναι το μακρύ καπό, ενώ μεμονωμένα βλέπουμε πως το κουπέ φέρει ένα αρκετά απλό σχεδιασμό, ενώ το αγωνιστικό και το κάμπριο είναι σίγουρα πιο εντυπωσιακά. Μάλιστα ιδιαίτερο μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός πως το αγωνιστικό μοντέλο δεν έχει παρμπρίζ, στοιχείο το οποίο μας πάει πίσω στο χρόνο και συγκεκριμένα στο 1959 όταν οι Pete Brock, Bill Mitchell και Larry Shinoda σχεδίασαν την Corvette Stingray Racer Concept.
 
Όλα τα μοντέλα είναι απλώς σχέδια, ως εκ τούτου δε γίνεται καμία αναφορά για τα μηχανικά σύνολα. Αυτό υπόκειται στη φαντασία του καθενός, αλλά αξίζει να σημειωθεί πως το πρωτότυπο που είχε παρουσιαστεί επίσημα από τη μάρκα τα 2009 είχε ένα υβριδικό σύστημα κίνησης.
 
Ωστόσο δεν θα ήταν άσχημος και ένας V8 κινητήρας για να δώσει και ιδιαίτερη έμφαση στις τέσσερις απολήξεις του συστήματος εξάτμισης.        

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN