Ένα ασυνήθιστο teaser βίντεο ενόψει της επίσημης αποκάλυψης της Corvette C8 έδωσε στη δημοσιότητα η Chevrolet.

Το ασυνήθιστο teaser της Corvette C8 (+vid)

1.588 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2019)

Ένα ασυνήθιστο teaser βίντεο ενόψει της επίσημης αποκάλυψης της Corvette C8 έδωσε στη δημοσιότητα η Chevrolet.

Η αλήθεια είναι πως στα περισσότερα teaser, είτε πρόκειται για εικόνες, είτε για βίντεο οι εταιρείες επιλέγουν να παρουσιάσουν έστω και ένα μικρό μέρος του αυτοκινήτου, αφήνοντας τα υπόλοιπα για την επίσημη αποκάλυψη ή για το επόμενο teaser. Ωστόσο αυτό δε συνέβη στη προκειμένη περίπτωση.
 
Η μάρκα μέσα στο βίντεο διάρκειας 15 δευτερόλεπτων προτίμησε να κάνει μία σύντομη αναδρομή στην ιστορία της Corvette και την πορεία της από το 1953, παρά να γίνει περισσότερο αποκαλυπτική δείχνοντας κάποιο σημείο από το εξωτερικό ή το εσωτερικό μέρος του δημοφιλούς μοντέλου προς τέρψη του κοινού. Βέβαια το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η ημερομηνία όπου θα γίνουν τα επίσημα αποκαλυπτήρια, που προβάλλεται στο τέλος του βίντεο και είναι η 18η Ιουλίου, κάτι το οποίο γνωρίζαμε και επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά.
 
Επίσημες πληροφορίες δεν έχουν κάνει την εμφάνισή τους, ωστόσο η νέα Chevrolet Corvette πιθανότατα θα χρησιμοποιήσει μια αναβαθμισμένη έκδοση του κινητήρα V8 των 6,2 λίτρων που προσφέρει 466 ίππους και 630 Nm ροπής. Στη νέα του έκδοση το μοτέρ αναμένεται να ονομαστεί LT2 και να έχει ισχύ περίπου 507 ίππων. Τέλος οι ανεπίσημες πληροφορίες θέλουν να συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη οκτώ σχέσεων.
 
Η Chevrolet θα αποκαλύψει τη κεντρομήχανη Corvette σε μία διήμερη εκδήλωση που ξεκινά στις 18 Ιουλίου στο Tustin της Καλιφόρνια. Μάλιστα το ενδιαφέρον είναι τόσο μεγάλο όπου ένα ζευγάρι εισιτηρίων για την εκδήλωση πωλήθηκε στο eBay για 15.200 δολάρια!
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN