Τη διαφημιστική καμπάνια ενόψει της αποκάλυψης του πρώτου της ηλεκτρικού μοντέλου συνεχίζει η Mazda.

Μία πρώτη ιδέα για το χωρίς ρύπους crossover που θα αποκαλύψει η Mazda έχουμε πάρει στο παρελθόν βλέποντας το πρωτότυπο e-TPV.

Νέο teaser για το ηλεκτρικό της Mazda (+vid)

1.736 Επισκέψεις στο άρθρο (18/10/2019)

Τη διαφημιστική καμπάνια ενόψει της αποκάλυψης του πρώτου της ηλεκτρικού μοντέλου συνεχίζει η Mazda, με την ιαπωνική μάρκα να δημοσιεύει ένα νέο teaser βίντεο για το επερχόμενο ηλεκτρικό crossover.

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα teaser, έτσι και στην προκειμένη περίπτωση τα συμπεράσματα που μπορούμε να βγάλουμε βλέποντάς το είναι ελάχιστα. Ωστόσο για μία ακόμα φορά επιβεβαιώνεται πως πρόκειται για ένα crossover με μία ελαφρά κεκλιμένη προς τα πίσω οροφή. Η Mazda αναφέρει ότι το νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα χρησιμοποιεί μια εξελιγμένη μορφή της σχεδιαστικής γλώσσας «Kodo» συμβαδίζοντας στο ίδιο πνεύμα με το Mazda3 της τελευταίας γενιάς.
 
Από κει και πέρα αυτό που γνωρίζουμε είναι πως μία πρώτη ιδέα για το χωρίς ρύπους crossover που θα αποκαλύψει η Mazda έχουμε πάρει στο παρελθόν βλέποντας το πρωτότυπο e-TPV. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που είχε πολλά κοινά σχεδιαστικά στοιχεία με το CX-30 χρησιμοποιούσε μπαταρία 35.5kWh και ένα μόνο ηλεκτρικό κινητήρα που ισχύος 141 ίππων,η οποία διοχετεύονταν αποκλειστικά στον εμπρόσθιο άξονα. Η αυτονομία κυμαίνονταν μεταξύ έως τα 240 χιλιόμετρα, ενώ δέχονταν οικιακή φόρτιση 6,6kW και ταχεία φόρτιση 50kW.
 
Αν όχι όλα, τα περισσότερα από τα προαναφερθέντα στοιχεία θα περάσουν και στο πρώτο χωρίς ρύπους αυτοκίνητο της Mazda που σε λίγες ημέρες θα είναι μαζί μας, καθώς το ντεμπούτο του είναι προγραμματισμένο για της 23 Οκτωβρίου.

Δείτε το teaser βίντεο

 

LEASING APRILIOS
skoda