Πολυτελές και high-tech το εσωτερικό του.

Το Audi A3 είναι το μόνο με δυνατότητα επιλογής ψηφιακού πίνακα οργάνων.

Το Audi A3 είναι αυτό που ξεχωρίζει λόγω ποιότητας και της πολυτέλειας στο εσωτερικό του.

Ιδιαίτερα προσεγμένη ποιότητα κατασκευής και οδηγοκεντρική σχεδίαση για το ταμπλό της BMW 118i.

Η κεντρική κονσόλα της BMW σειρά 1 είναι στραμμένη προς τον οδηγό.

Η οθόνη δεν είναι αφής σε κανένα από τα 3 μοντέλα και οι επιλογές γίνονται από πιεζοπεριστροφικό διακόπτη στη βάση της κονσόλας.

Πιο εμπνευσμένη σχεδιαστικά η καμπίνα της A 200, αλλά συγκριτικά δείχνει να υπολείπεται σε ποιότητα υλικών και φινίρισμα.

Μοναδικός ο πίνακας οργάνων της A-Class.

Εσωτερικό: Ξεχωρίζει η συνολική ποιότητα του A3

44.010 Επισκέψεις στο άρθρο (24/3/2018)

Η εικόνα στο εσωτερικό των τριών μοντέλων είναι πολυτελής και σύγχρονη, με την A- Class να παρουσιάζει πιο εμπνευσμένη σχεδίαση. Ο high-tech αέρας και των τριών μοντέλων διαμορφώνεται από τις όμορφες οθόνες των infotainment συστημάτων στο κέντρο του ταμπλό (σε κανένα η οθόνη δεν είναι αφής και οι επιλογές γίνονται από πιεζοπεριστροφικό διακόπτη στη βάση της κονσόλας), ενώ ποιοτικά, τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι σε κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Το A3 είναι αυτό που διακρίνεται ωστόσο, λόγω ποιότητας και κυρίως λόγω του φινιρίσματος και της συναρμολόγησης στο εσωτερικό του. Είναι και το μόνο, που τονίζει τον high-tech χαρακτήρα του με πλήρως ψηφιακό πάνελ στη θέση του κλασσικού πίνακα οργάνων. Πιο σπορτίφ θα χαρακτηρίζαμε τη BMW Σειρά 1, το ταμπλό της οποίας έχει ξεκάθαρη οδηγοκεντρική σχεδίαση και κεντρική κονσόλα στραμμένη προς τον οδηγό. Η ποιότητα των υλικών της είναι ανάλογη του Audi με την A-Class να αφήνει σε τελική ανάλυση κάποια παράπονα για την συνολική αίσθηση ποιότητας και συναρμογής στην καμπίνας της απέναντι στους βασικούς της ανταγωνιστές…

Xώροι: Α-Class για επιβάτες, Α3 Sportback για αποσκευές
H A-Class προσφέρει με διαφορά τον μεγαλύτερο αέρα για τα πόδια των πίσω επιβατών, ενώ έχει  και μεγαλύτερο εσωτερικό πλάτος πίσω καθίσματος, με αποτέλεσμα να κρίνεται πιο ευρύχωρη. Ωστόσο διαθέτει το μικρότερο χώρο αποσκευών με 341 λτ. Το Α3 Sportback διαθέτει μεγαλύτερο αέρα για τα κεφάλια των πίσω επιβατών και αρκετά μεγαλύτερο χώρο αποσκευών (380 λτ). Από την άλλη, οι επιβάτες της 118i, ειδικά οι πίσω, θα νιώσουν περισσότερη πίεση όχι μόνο λόγω μικρότερου «αέρα» για τα γόνατα, αλλά και λόγω της ύπαρξης  του τούνελ μετάδοσης στον πίσω άξονα, που σε καμία περίπτωση δεν ευνοεί την μεταφορά 3ου επιβάτη. Ο χώρος αποσκευών είναι στα 360 λτ..

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

SPRING SEAT
NISSAN