Το εσωτερικό του Volvo S90 είναι πολύ καλό. Τα δέρματα είναι κορυφαία, τα φινιρίσματα ξύλου και αλουμινίου έχουν εξαιρετική συναρμογή.

Από τον πίνακα οργάνων θα θέλαμε πιο μεγάλες ενδείξεις, μιας και αυτές δυσχεραίνουν την εργονομία.

Το κουμπί της ανάφλεξης πίσω από τον επιλογέα είναι κάτι το διαφορετικό που μας άρεσε.

Στοιχείο εντυπωσιασμού η μεγάλη οθόνη α λα τάμπλετ στην κεντρική κονσόλα.

Oι 2 πίσω θα καθίσουν υπερ-άνετα σε ένα μακρινό ταξίδι έχοντας χώρο για να απλώσουν τα πόδια και να διαβάσουν και την εφημερίδα.

Το πορτ-μπαγκάζ δεν έχει κορυφαία χωρητικότητα (500 λτ.) ή μεγάλο άνοιγμα, όπως σε τελική ανάλυση καλύπτει τις ανάγκες με το παραπάνω.

Εσωτερικό - Χώροι: Νιώθεις CEO

25.992 Επισκέψεις στο άρθρο (30/1/2019)

Πίσω από το τιμόνι του Volvo S90 D5 ή και στο πίσω κάθισμα με τα φιμέ τζάμια όπου βρεθήκαμε, αισθανθήκαμε αρκετές φορές ως CEO μιας μεγάλης επιχείρησης…

Στο παραπάνω συναίσθημα βέβαια συνέβαλε και το εσωτερικό του μοντέλου. Πρώτα από όλα η ποιότητα των δερμάτων είναι εξαιρετική, έπειτα είναι η απτή ποιότητα των υπολοίπων υλικών στην καμπίνα. Για παράδειγμα το αφρώδες υλικό στο πάνω μέρος του ταμπλό είναι πολύ καλό, ενώ τα φινιρίσματα χρωμίου και ξύλου είναι επίσης πάρα πολύ προσεγμένα.

Σχεδιαστικά, η εικόνα δεν μας «ψάρωσε» με ενιαίες και μεγάλες οθόνες α λα E-Class, όμως στο τέλος μας άφησε καλές εντυπώσεις. Ειδικά η κάθετη οθόνη αφής με την εξαιρετική απόκριση προσθέτει πόντους στην εργονομία μιας και η λειτουργικότητα από τα χειριστήρια στο τιμόνι για τις απεικονίσεις στον πίνακα οργάνων δεν μας κέρδισε. Η Volvo με λίγα λόγια ακολουθεί μία ενιαία σχεδιαστική φιλοσοφία στα μοντέλα της και αυτό δεν της βγαίνει σε κακό… Το αντίθετο.

Τέλος, μιας και αναφερθήκαμε στην καμπίνα, οι χώροι για τους επιβάτες είναι παραπάνω από επαρκείς και τόσο οι εμπρός, όσο και οι 2 πίσω θα καθίσουν υπερ-άνετα σε ένα μακρινό ταξίδι έχοντας χώρο για να απλώσουν τα πόδια και να διαβάσουν και την εφημερίδα.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda