Επιβεβαιώθηκε η νέα Mercedes-AMG Α45.

Επιβεβαιώθηκε η νέα Mercedes-AMG Α45

5.007 Επισκέψεις στο άρθρο (8/3/2018)

Στην επιβεβαίωση των μέχρι τώρα φημών που υπήρχαν και έκαναν λόγω για την ύπαρξη μιας ισχυρής Mercedes-AMG βασισμένη στην νέα Α-Class προχώρησε η γερμανική φίρμα.

Συγκεκριμένα, όπως επικαλούνται τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας του με δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης, ο επικεφαλής της AMG, Tobias Moers, επιβεβαίωσε πως μιας ισχυρή A-Class θα κάνει την εμφάνισή της έχοντας 400 ίππους ισχύ που θα προέρχονται από ένα υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 2.0 λίτρων.
 
«Θα έχει 400+ άλογα, αλλά αυτό που κάνουμε για την επόμενη γενιά (της Α45) είναι πως σχεδιάζουμε ένα ολοκαίνουργιο κινητήρα 2.0 λίτρων», τόνισε ο Moers.
Από κει και πέρα εκτός από το νέο κινητήρα η νέα AMG A45 αναμένεται να επωφεληθεί και από άλλες μηχανικές αναβαθμίσεις, μεταξύ των οποίων θα βρίσκονται το σύστημα τετρακίνησης 4Matic, νέο τιμόνι και φρένα, αλλά και ένα οδιγικό mode για ντριφτ.
 
Τέλος αναφορικά με το πότε πρόκειται να φτάσει το μοντέλο, όπως όλα δείχνουν θα κάνει την εμφάνισή του αργότερα μέσα στο έτος και για πρώτη φορά θα συνδυαστεί με ένα μικρότερο μοντέλο, που πιθανότατα θα λέγεται A35, το οποίο θα μπει απέναντι από το Audi S3 Sportback.           

FORD E-TRANSIT
NISSAN