Το εντυπωσιακό κτίριο της «Α. Ισμαήλος Α.Ε.» βρίσκεται επί της Λεωφόρου Αμαρουσίου-Χαλανδρίου.

Στη νέα μονάδα της «Α. Ισμαήλος Α.Ε.» προσφέρεται η δυνατότητα service, όπως επίσης και επισκευών φανοποιείου και βαφείου για όλα τα μοντέλα της Mercedes-Benz.

Νέα μονάδα «Ισμαήλος» στα Β. Προάστια

3.858 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2018)

Η εταιρεία «Α. Ισμαήλος», που έχει ταυτιστεί με το όνομα της Mercedes-Benz στη χώρα μας τα τελευταία 28 χρόνια, δημιούργησε νέα μονάδα στο Μαρούσι, καλύπτοντας ακόμα μεγαλύτερο τμήμα της Αττικής.

Το νέο κατάστημα της εταιρείας εδρεύει επί της Λεωφόρου Αμαρουσίου-Χαλανδρίου σε ένα άκρως εντυπωσιακό κτίριο, προσφέροντας την δυνατότητα service, όπως επίσης και επισκευών φανοποιείου και βαφείου για όλα τα μοντέλα της Mercedes-Benz. Πέραν αυτού, αξίζει να αναφερθεί πως, στο σημείο διατηρείται έκθεση μεταχειρισμένων με πάνω από 30 αυτοκίνητα. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα επισκευής και φανοποιείας και σε μη Mercedes οχήματα.
 

Σημειώνουμε, τέλος, πως με την προσθήκη του συγκεκριμένου καταστήματος η «Α. Ισμαήλος Α.Ε.» ενισχύει την παρουσία της καλύπτοντας όλη την Αττική, αφού η κατανομή των καταστημάτων σε Γλυφάδα, Κορωπί & Αγιο Δημήτριο -αυτά τα 3 δραστηριοποιούνται αποκλειστικά σε Mercedes-Benz & smart- ολοκληρώνεται με το κατάστημα στο Μαρούσι που αναφέρεται σε ένα πιο ευρύ κοινό, πέρα από το «αστέρι» με το οποίο έχει ταυτιστεί η εταιρεία.

LEASING APRILIOS
skoda