Η ποιότητα κύλισης και η προσφερόμενη άνεση του ανανεωμένου Q3 είναι κορυφαία. Τα πάτημά του είναι σίγουρο και τα φρένα πολύ δυνατά.

    Στο δρόμο: Με τονισμένη άνεση

    123.786 Επισκέψεις στο άρθρο (26/12/2015)

    Το ανανεωμένο Q3 μας έδωσε την αίσθηση ότι έχει βελτιώσει και τα οδικά του χαρακτηριστικά, ωστόσο, επισήμως, δεν ανακοινώνεται καμία αλλαγή σε σχέση με πριν. Έτσι το μοντέλο παραμένει ένα από τα πιο ποιοτικά και άνετα παραδείγματα του είδους. Το πληθωρικό του αμάξωμα δεν έχει πρόβλημα να σταθεί με σιγουριά στον ανοιχτό δρόμο και τις στροφές, όπου δεν γέρνει και δεν πλέει άσκοπα. Η ηχομόνωση είναι υποδειγματική, η ποιότητα κύλισης δε θυμίζει crossover, ούσα κορυφαία, ενώ τα φρένα είναι πολύ δυνατά. Θα θέλαμε λίγο καλύτερη ακρίβεια και πληροφόρηση από το τιμόνι. 


    Επίσης να επισημάνουμε ότι ο crossover χαρακτήρας του μοντέλου περιορίζεται, λογικά, από την έλλειψη τετρακίνησης (ως 1,4 TFSI), οπότε οι όποιες προσδοκίες ορίζονται μόνο από την μεγάλη απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος. Θεωρούμε επίσης ότι το κιβώτιο αξίζει τα παραπάνω χρήματα αφού εξασφαλίζει στο Q3 ευχρηστία στην καθημερινή χρήση, άνεση στο ταξίδι και ακρίβεια στις γρήγορες αλλαγές.

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

    TI LINGLONG AGORAZO
    NISSAN