Η AMS Performance ξαναρίχνεται στο κυνήγι του τίτλου του «ταχύτερου GT-R», με το Alpha G των 2.500 ίππων.

Σύμφωνα με όσα υπόσχεται η AMS Performance, το Alpha G θα αποδίδει το «παρανοϊκό» νούμερο των 2.500 ίππων στον τροχό.

Η εταιρεία θα τοποθετήσει στο νέο πόνημά της έναν ειδικής σχεδίασης κινητήρα Alpha VR38 Billet Version 2, ο οποίος εξοπλίζεται με δύο …υπερ-τούρμπο Garrett GTX.

Το GT-R των 2.500 ίππων

4.515 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2016)

Η AMS Performance ξαναρίχνεται στο κυνήγι του τίτλου του «ταχύτερου GT-R», με το Alpha G των 2.500 ίππων. Πού θα το φτάσουν, μόνο αυτοί ξέρουν…

Η εταιρεία βελτιώσεων AMS Performance δε μπορούσε να χωνέψει το γεγονός πως έχασε τον τίτλο του ταχύτερου Nissan GT-R από την EKanno Racing. Έπρεπε να απαντήσει στην πρόκληση και αυτό κάνει με το Alpha G, ένα αυτοκίνητο που της παραγγέλθηκε από έναν φίλο drag racing ονόματι Gidi.

Ο νέος εν δυνάμει πρωταθλητής, θα βρίσκεται ένα στάδιο εξέλιξης πάνω από το Alpha 20 της Alpha Omega, του προηγούμενου δηλαδή κατόχου το ρεκόρ ταχύτητας για GT-R που είχε φτιάξει η AMS Performance.

Περισσότερα νέα στο Auto Τρίτη

Η εταιρεία θα τοποθετήσει στο νέο πόνημά της έναν ειδικής σχεδίασης κινητήρα Alpha VR38 Billet Version 2, ο οποίος εξοπλίζεται με δύο …υπερ-τούρμπο Garrett GTX. Σύμφωνα με όσα υπόσχεται η AMS Performance θα αποδίδει το «παρανοϊκό» νούμερο των 2.500 ίππων στον τροχό. Περισσότερες πληροφορίες προσεχώς…

NEO PROACE
NISSAN