Προϊόντα - Πρόσθετα - Μέγιστη απόδοση με Perfomance Formula

Stanadyne - Μέγιστη απόδοση με Perfomance Formula
Ενισχυτικό/Διορθωτικό καυσίμου τρίτης γενιάς προχωρημένης τεχνολογίας εξειδικευμένο για χρήση σε όλους τους πετρελαιοκινητήρες για να μεγιστοποιήσει την απόδοση τους, να μεγαλώσει τη διάρκεια λειτουργίας των συστημάτων ψεκασμού καυσίμου και να μειώσει το ολικό κόστος συντήρησης. Βελτιώνει το Κετάνιο περίπου 5 βαθμούς κετανίου. Ενώ μερικά είδη καυσίμου ανταποκρίνονται καλύτερα, τα περισσότερα καύσιμα θα δώσουν 3 έως 5 βαθμούς κετανίου βελτίωσης όταν αναμιχθούν με το Performance Formula. Τα βελτιωμένα κετάνια έχουν ως αποτέλεσμα καλύτερο ξεκίνημα και αύξηση ιπποδύναμης, τα οποία συχνά συμβαδίζουν σε μείωση καπνού και ρύπων.

Ο μοναδικός συνδυασμός απορροφητικότητας και απογαλάκτωσης του Performance Formula αφαιρεί τις συνήθεις προσμίξεις νερού δημιουργώντας μεγαλύτερα μόρια νερού και επιτρέποντας το να συμπιεσθεί ασφαλέστερα. Οι μεγαλύτερες προσμίξεις δεν μπορούν να λειτουργήσουν κατ’αυτό τον τρόπο, έτσι ο συνδυασμός απογαλάκτωσης αναγκάζει το επιπλέον νερό να διαχωριστεί από το καύσιμο στο Διαχωριστή καυσίμου/νερού ή στο φίλτρο καυσίμου πριν προλάβει το νερό να προκαλέσει ζημίες στο κύκλωμα ψεκασμού καυσίμου.

Το Performance Formula προστατεύει ολόκληρο το σύστημα ψεκασμού καυσίμου από διαβρώσεις, από το ρεζερβουάρ έως τον ψεκαστήρα (μπεκ) και όλα τα ενδιάμεσα. Διατηρεί το χρωματισμό και τη δύναμη εμποδίζοντας την οξείδωση του καυσίμου και βοηθάει στην αποφυγή ΄΄λάσπης΄΄.

Το Performance Formula αφαιρεί στο άνω μέρος του κυλίνδρου τα κατακάθια βαρέου καυσίμου και βελτιώνει την οικονομία καυσίμου σε βαθμό 5.7 %. Το Performance Formula βελτιώνει επίσης την ιπποδύναμη του κινητήρα κατά 5.2 %.

Ακόμα παρασκευάσθηκε για να αντικαταστήσει τη χαμένη λιπαντικότητα λόγω της ειδικής σύνθεσης των σημερινών χαμηλών ρύπων καυσίμων. Οι αντλίες θα δείξουν μία αξιοσημείωτη μείωση φθοράς ,όπου χρησιμοποιείται τακτικά το Performance Formula.

Χρήση :
Προσθέστε 1 δοχείο Performance Formula σε 240 λίτρα καυσίμου. Προσθέστε απευθείας στο ρεζερβουάρ ή τοποθετήστε το στη δεξαμενή καυσίμου πριν το μεταφέρετε στο ρεζερβουάρ.
Filippidis Elias O.E. Ναυαρίνου 9 2310753534 -
ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ - ΠΡΟΣΘΕΤΑ > Πρόσθετα
Κατάλογος με μάρκες και αντιπροσωπείες
Μάρκες
Αντιπροσωπείες