Προϊόντα - Σετ ανάρτησης - Αναρτήσεις Bilstein για το Audi Α1

Bilstein - Αναρτήσεις Bilstein για το Audi Α1
Το νέο A1 της Audi είναι συναρπαστικό, υψηλής ποιότητας, δυναμικό και η Bilstein το μετατρέπει σε άριστο! Οι ειδικοί των αναρτήσεων τελειοποιούν την δυναμική της οδήγησης του A1 τοποθετώντας τις αναρτήσεις Β14 και Β16 της Bilstein, για μια ευχάριστη οδήγηση σε όλες τις συνθήκες. Η Bilstein προσφέρει τη δυνατότητα στον οδηγό να προσαρμόσει το Α1 στο στυλ που επιθυμεί. Χαμηλώνοντας τους μπροστινούς και πίσω άξονες περίπου 30-50 χιλιοστά η ανάρτηση B14 παρέχει ιδανική ανάρτηση.

Η ανάρτηση Β16 συνδυάζει την σπορ οδήγηση και δημιουργήθηκε από τους μηχανικούς της Bilstein με στόχο την καλύτερη ποιότητα οδήγησης. Η χειροκίνητη επιλογή του επιπέδου έλξης και ώθησης επιτρέπει στους οδηγούς να προσαρμόσουν το αυτοκίνητο τους ανάλογα με το γούστο τους. Η ανάρτηση Β16 μπορεί να χαμηλώσει το όχημα κατά 30-50 χιλιοστά δίνοντας έμφαση στο σπορ στυλ.

Οι αναρτήσεις B14 και B16 δοκιμάζονται στο τεχνικό κέντρο που βρίσκεται στην πόλη Papenburg κι ελέγχονται εκεί ή και στη Nordschleife που βρίσκεται στην πίστα αγώνων Nürburgring.
ELECTRA HELLAS S.A ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ 246 & ΔΑΒΑΚΗ 2109531690 - 5
ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ > Σετ ανάρτησης
Κατάλογος με μάρκες και αντιπροσωπείες
Μάρκες
Αντιπροσωπείες