Προϊόντα - Multimedia - Αφιέρωμα Συσκευές πολυμέσων

SONY - Αφιέρωμα Συσκευές πολυμέσων
Τα συστήματα πολυμέσων προσφέρουν ψυχαγωγία στους επιβάτες ενός αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα αυξάνουν τα επίπεδα ασφάλειας με τις λειτουργίες τους. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά τους; Οι πηγές πολυμέσων προσφέρουν πάρα πολλές λειτουργίες που κάνουν τη ζωή μας μέσα στο αυτοκίνητο πιο εύκολη και πιο ευχάριστη. Εκτός από τις κλασικές λειτουργίες που διαθέτουν οι περισσότερες πλέον συσκευές, όσον αφορά στα μουσικά αρχεία, διαθέτουν συνήθως μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής από την οποία μπορούμε να παρακολουθήσουμε οποιοδήποτε αρχείο βίντεο ή εικόνας, με υψηλή ποιότητα ευκρίνειας. Έτσι λοιπόν, μπορούμε να παρακολουθήσουμε ταινίες ή φωτογραφίες που θα έχουμε αποθηκεύσει σε δίσκο CD/DVD ή σε κάποιο USB, αν υπάρχει ανάλογη θύρα στη συσκευή. Επίσης, οι περισσότερες συσκευές μπορούν να συνδεθούν με αναλογικό ή ψηφιακό δέκτη τηλεόρασης, με αποτέλεσμα να μπορούμε από οποιοδήποτε σημείο το αγαπημένο μας τηλεοπτικό πρόγραμμα. Μία από τις πιο σημαντικές λειτουργίες αυτή της κατηγορίας των πηγών, είναι ότι διαθέτουν σύστημα πλοήγησης, που θα μας χρησιμεύσει ώστε να φθάσουμε εύκολα, γρήγορα και οικονομικότερα στον προορισμό μας. Επίσης οι περισσότερες πηγές πολυμέσων της αγοράς μπορούν να συνδεθούν με το κινητό μας τηλέφωνο χρησιμοποιώντας τεχνολογία Bluetooth, αυξάνοντας τα επίπεδα ασφάλειας και άνεσης.

Μέγεθος 1DIN, 2DIN και ΟΕΜ

DIN είναι ο χώρος που διατίθεται στην κεντρική κονσόλα και αφορά στο πλάτος και στο ύψος του. Το 1DIN είναι οι κλασικές πηγές ήχου που χρησιμοποιούνται εδώ και χρόνια στα αυτοκίνητα. Τα 2DIN είναι ακριβώς διπλάσιο στο μέγεθος και το συναντάμε συνήθως στα αυτοκίνητα της τελευταίας 10ετίας. Όσον αφορά στις πηγές πολυμέσων, αυτές που έχουν μέγεθος 1DIN διαθέτουν αναδιπλούμενη οθόνη, ενώ αυτές των 2DIN διαθέτουν σταθερή οθόνη. Κάποια από τα καινούρια αυτοκίνητα που έχουν εργοστασιακή πηγή σε άλλο μέγεθος, δέχονται ειδικό panel που μπορεί να φιλοξενήσει πηγή ήχου 1 ή 2DIN, ανάλογα με την προτίμησή μας. Επίσης, για αυτά τα αυτοκίνητα υπάρχουν λύσεις aftermarket, μιας και μπορούμε να βρούμε μία συσκευή multimedia βασισμένη στην ΟΕΜ - Original Equipment Manufacturer (Γνήσιο Προϊόν Κατασκευαστή) που να διαθέτει το σχήμα και το μέγεθος της εργοστασιακής πηγής του αυτοκινήτου μας.

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σε καμία περίπτωση ο οδηγός, τη στιγμή που το αυτοκίνητο κινείται, δεν επιτρέπεται να παρακολουθεί κάποια ταινία ή κάποιο πρόγραμμα τηλεόρασης, διότι ο κίνδυνος να προκαλέσει ατύχημα είναι μεγάλος. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι συσκευές αυτές διαθέτουν έναν διακόπτη που τοποθετείται στο σύστημα του χειρόφρενου, με αποτέλεσμα όταν το τελευταίο είναι κατεβασμένο, η συσκευή να μην προβάλει βίντεο ή τηλεόραση.
SONY HELLAS A.E.E. ΡΗΓΑ ΦΕΡΑΙΟΥ 44-46 & ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 2106782000 -
ΗΧΟΣ > Multimedia
Κατάλογος με μάρκες και αντιπροσωπείες
Μάρκες
Αντιπροσωπείες