Προϊόντα - Navigator - Η Mio καταγράφει το δρόμο
που δεν υπήρξε ποτέ!

Mio - Η Mio καταγράφει το δρόμο
που δεν υπήρξε ποτέ!

Έχετε ίσως ακούσει για δρόμους όπου σπάνια βρίσκει κανείς κάποιον διαβάτη, αλλά τι γίνεται με το δρόμο που δεν έχει ταξιδευτεί ποτέ; Η Mio συμμετείχε πρόσφατα σε μια αποστολή από ρωσικό σύλλογο 4X4 σε σχεδόν ανεξερεύνητη περιοχή της ακτής της Αρκτικής. Η διαδρομή μέχρι πρόσφατα ήταν αδύνατο να προσπελαστεί με τέτοια οχήματα. «Η διαδρομή Vorkutinshiy: Ο δρόμος που ποτέ δεν υπήρξε» ήταν ένα εξαντλητικό ταξίδι κατά μήκος της ακτής της Αρκτικής που ανέλαβαν πέντε ομάδες από τον σύλλογο οδήγησης There.RU off-road. Οι adventurers που ξεκίνησαν από την κεντρική Ρωσία ακολούθησαν μια διαδρομή «στη μέση του πουθενά» μέσα από την παγωμένη τούνδρα και τα δάση της Νότιας Αρκτικής. Η Mio ήταν παρών στη διαδρομή με τη μορφή του νέου Drive Recorder καταγράφοντας όλη τη διαδρομή στροφή προς στροφή.

Οι οδηγοί αντιμετωπίζουν απίστευτα χαμηλές θερμοκρασίες, εκτυφλωτικές χιονοθύελλες και μια καλή δόση από ατυχίες και καταστροφές στην πορεία. Η ανταμοιβή ήταν η καλύτερη θέα στην παρθένα φύση, στα έρημα χωριά και τους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που αξιοποιούν τους πλούσιους πόρους της περιοχής. Το Drive Recorder της Mio τα κατέγραψε όλα.

Η συμμετοχή της Mio στην εκστρατεία καλύφθηκε από πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης στη Ρωσία και από ιστοσελίδες τεχνολογίας.
Zegetron Α.Ε Β. Γεωργίου 136 2106856000 -
ΗΧΟΣ > Navigator
Κατάλογος με μάρκες και αντιπροσωπείες
Μάρκες
Αντιπροσωπείες