Προϊόντα - Υψηλών επιδόσεων - Η Aston Martin με Bridgestone

Bridgestone - Η Aston Martin με Bridgestone
Η Aston Martin επέλεξε την Bridgestone, ως επίσημο συνεργάτη ελαστικών για το νέο αριστούργημα της μάρκας, το V8 Vantage S. Τόσο η coupé όσο και η roadster έκδοση του σπορ αυτοκινήτου, 430 ίππων, εξοπλίζονται με τα ελαστικά υπέρ υψηλών επιδόσεων Potenza RE050A, σε 19 ίντσες και διαστάσεις 245/40 εμπρός και 285/35 πίσω. Το ασύμμετρο Potenza RE050A ταιριάζει απόλυτα με το V8 Vantage S: όχι μόνο μπορεί και χειρίζεται τη μεγάλη ιπποδύναμη του αυτοκινήτου στο δρόμο, ενισχύοντας τη δυναμική εμπειρία της οδήγησης αλλά ταυτόχρονα συμπληρώνει απόλυτα την εκλεπτυσμένη οδήγηση, για την οποία φημίζεται η Aston Martin.

«Η Bridgestone είναι στρατηγικός συνεργάτης της Aston Martin» δηλώνει ο Didier Schneider, Αντιπρόεδρος Αρχικού Εξοπλισμού, της Bridgestone Europe «και είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία αυτή με το νέο μοντέλο, το εξαίρετο V8 Vantage S»

Η συνεργασία της Bridgestone με την Aston Martin ξεκίνησε στις αρχές του 1990 με το DB7. Έκτοτε, τα ελαστικά υπέρ υψηλών επιδόσεων Potenza RE050 αποτέλεσαν βασικό, εργοστασιακό εξοπλισμός στα μοντέλα DB9 και V8 Vantage, ενώ το Potenza S001 εξόπλισε την κομψή τετράθυρη έκδοση του Aston Martin Rapide.
ELASTRAK (ΕΛΑΣΤΙΚΑ BRIDGESTONE) Θηβαϊδος 15 Νέα Κηφισιά 2108196954 -
ΕΛΑΣΤΙΚΑ > Υψηλών επιδόσεων
Κατάλογος με μάρκες και αντιπροσωπείες
Μάρκες
Αντιπροσωπείες