H Alfa Romeo Giulietta, χάρη στη μορφή και τα εν γένει χαρακτηριστικά της, αποτελεί ένα από τα θελκτικότερα μοντέλα της κατηγορίας.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Alfa Romeo Giulietta, χάρη στη μορφή και τα εν γένει χαρακτηριστικά της, αποτελεί ένα από τα θελκτικότερα μοντέλα της κατηγορίας.

Alfa Romeo Giulietta 1,4 120 PS

(23/1/2012)

Η Giulietta, όπως και κάθε άλλη Alfa Romeo, ποντάρει πολλά στην εμφάνισή της. Το αμάξωμά της είναι ένα από τα πιο ξεχωριστά της κατηγορίας και φωνάζει από μακριά την καταγωγή της. Πλήθος μικρών και μεγάλων λεπτομερειών, καθιστούν τη μορφή της μικρομεσαίας Alfa πραγματικά μοναδική.


Πλήρως ξεχωριστή και καθολικά όμορφη σχεδίαση στο ποιοτικό εσωτερικό της Giulietta.

Πλήρως ξεχωριστή και καθολικά όμορφη σχεδίαση στο ποιοτικό εσωτερικό της Giulietta.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το εσωτερικό, πάλι, εντυπωσιάζει με την ποιότητα κατασκευής του και τα σπορτίφ του στοιχεία. Πινελιές, όπως το μεταλλικό φιλέτο του ταμπλό, οι αεροπορικού τύπου διακόπτες και ο επιλογέας με την αλουμινένια μπίλια, κλέβουν τις εντυπώσεις. Σε υψηλά επίπεδα βρίσκεται και η συναρμογή των επιμέρους επιφανειών. Η θέση οδήγησης είναι πολύ καλή, ενώ τα καθίσματα προσφέρουν εξαιρετική πλευρική στήριξη. Οι χώροι επιβατών ικανοποιούν με τη σειρά τους, όπως και το πορτ μπαγκάζ των 350 λίτρων.

To άκαμπτο δάπεδο και η ανεξάρτητη εξελιγμένη ανάρτηση, προσφέρουν στη Giulietta εξαιρετική ποιότητα κύλισης, πολύ καλό πάτημα και ικανοποιητική άνεση, χωρίς, μάλιστα, να θυσιάζεται η σπορτίφ οδηγική αίσθηση. Σε μία «σφιχτή» διαδρομή, η Giulietta παρουσιάζει υψηλότατα περιθώρια πρόσφυσης, με το ηλεκτρονικό διαφορικό e-Q2 να δουλεύει συνεχώς. Σύμμαχο του οδηγού αποτελεί και το γρήγορο τιμόνι, το οποίο διαθέτει πολύ καλή αίσθηση.

Ο συνδυασμός του turbo κινητήρα και του «σφιχτού» κιβωτίου των 6 σχέσεων, εξασφαλίζει πολύ καλό τράβηγμα από τις χαμηλές στροφές. Το 1.400άρι μοτέρ αποδίδει 120 ίππους, που επιτρέπουν στη Giulietta να κάνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 9,4 δλ. και να έχει τελική ταχύτητα 195 χλμ./ώρα. H κατανάλωση βρίσκεται στα 6,4 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές CO2 στα 149 γρ./χλμ.

Η τιμή εκκίνησης της Giulietta είναι τα 20.750 ευρώ, ενώ αν δικαιούστε απόσυρση, τότε θα την αποκτήσετε με 19.790 ευρώ. Επιπλέον, η ελληνική αντιπροσωπεία προσφέρει το μοντέλο με έκπτωση 200 ευρώ.

SPRING SEAT
citroen