3 φωτογραφίες »

Η εταιρεία Autoplanet δραστηριοποιείται στον χώρο των ανταλλακτικών και αξεσουάρ αυτοκινήτων από το 2015 με ευρεία γκάμα και άμεση διαθεσιμότητα για την πλειοψηφία των αυτοκινήτων. Τώρα και με νέο κατάστημα στη Μεταμόρφωση!

Autoplanet Καινούριο Κατάστημα στη Μεταμόρφωση

2.154.347 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2021)

Σχετικά με το Autoplanet

Στο Autoplanet, θα βρείτε το ανταλλακτικό που χρειάζεστε από τον πιο πλήρη κατάλογο ανταλλακτικών. Ακόμη θα βρείτε αξεσουάρ, είδη περιποίησης κ.α.

Αναλυτικότερα, μπορείτε να βρείτε:

  • Γνήσια ανταλλακτικά παντός τύπου
  • Μπαταρίες
  • Λιπαντικά
  • Υαλοκαθαριστήρες
  • Λαμπτήρες
  • Αξεσουάρ
  • Εργαλεία

Στον εκθεσιακό χώρο της Μεταμόρφωσης, μπορείτε να δείτε τα νέα εργαλεία Bormann, προϊόντα περιποίησης, γνήσια λιπαντικά, λαμπτήρες και αξεσουάρ σε πολλά σχέδια για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο αυτοκίνητό σας. Ανακαλύψτε χιλιάδες κωδικούς, δείτε από κοντά τα αγαπημένα σας προϊόντα και επωφεληθείτε από τις αμέτρητες προσφορές.

Ευελιξία για να μένετε πάντα ικανοποιημένοι!

Φυσικά, υπάρχει και η επιλογή να αγοράσετε ανταλλακτικά ή αξεσουάρ για το αυτοκίνητό σας, εύκολα και γρήγορα χωρίς καν να χρειαστεί να βγείτε από το σπίτι σας, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος www.autoplanet.gr. Περιηγηθείτε στο site, προσθέστε στο καλάθι ανταλλακτικά, αξεσουάρ, εργαλεία ή τα είδη περιποίησης που επιθυμείτε, ορίστε το σημείο παράδοσης και το δέμα θα φθάσει στην πόρτα σας το συντομότερο δυνατό.

Hint: Για να βρείτε τα κατάλληλα ανταλλακτικά για το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να ρωτήσετε το customer service ή να χρησιμοποιήστε τα εργαλεία που σας προσφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα.

¶μεση εξυπηρέτηση και προσιτές τιμές

Σκοπός της Autoplanet, είναι η άμεση και γρήγορη εξυπηρέτησή σας. Επιλέγοντας να αγοράσετε προϊόντα από το κατάστημα κερδίζετε χρόνο, χρήμα και εξασφαλίζετε την άριστη λειτουργία του αυτοκινήτου σας. Ακόμη, η ομάδα υποστήριξης είναι πάντα έτοιμη να σας βοηθήσει και να λύσει οποιαδήποτε απορία σας. Επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές, την άψογη εξυπηρέτηση αλλά και τα επιλεγμένα επώνυμα ανταλλακτικά και αξεσουάρ αυτοκινήτων.

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση: 12ο Χλμ Ε.Ο. Αθηνών Θεσσαλονίκης, Τέρμα Χλόης, Μεταμόρφωση, ΤΚ 14452.
Τηλέφωνο: 211 8000 881

Facebook

Instagram

Youtube

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στην υπηρεσία ή προιόν που σας ενδιαφέρει)

Mercedes
skoda