Ευχάριστο, σταθερό και με καλή ακαμψία με την οροφή ανοικτή, αποδεικνύεται το Fiat 500C.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ευχάριστο, σταθερό και με καλή ακαμψία με την οροφή ανοικτή, αποδεικνύεται το Fiat 500C.

Στο δρόμο: Για τους λάτρεις του cruising

25.259 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2014)

Τα τρία κάμπριο της παρουσίασής μας είναι σε θέση να παρέχουν στον ιδιοκτήτη τους άνετες βόλτες στην παραλιακή και ατελείωτο cruising, διατηρώντας παράλληλα σε υψηλά επίπεδα τη στιβαρότητά τους και σε καλά την ακαμψία τους. 

Ευέλικτο και σταθερό το 500C
Παίρνοντας τα πράγματα με τη σειρά, το Fiat 500C με τις μικρές διαστάσεις εκμεταλλεύεται το στιβαρό του πλαίσιο για να προσφέρει στον οδηγό του μια αξιόλογη οδική συμπεριφορά. Είναι ιδιαίτερα σταθερό στην ευθεία και τις στροφές, ευχάριστο στην οδήγηση και με χαμηλούς αεροδυναμικούς θορύβους. Το τιμόνι είναι στην πόλη όσο ελαφρύ χρειάζεται βολεύοντας στους ελιγμούς, ενώ διατηρεί μια πολύ καλή αίσθηση και εκτός αυτής. Τα φρένα τέλος είναι αποτελεσματικά (100-0 χλμ./ώρα σε 40,3 μ.). 

Έμφαση στην άνεση από το Beetle Cabrio
Στο δρόμο, το VW Beetle Cabrio είναι άνετο και ασφαλές όταν οδηγείται χαλαρά, ενώ όταν οι ρυθμοί ανέβουν, το ανοικτό σκαθάρι δεν θα πει όχι σε πιο σπορ οδήγηση. Με ανοικτή την οροφή, η ακαμψία του πλαισίου δείχνει να βρίσκεται σε καλά επίπεδα, ενώ όταν η οροφή κλείσει, τότε όλα στο εσωτερικό ησυχάζουν και η ακαμψία επανέρχεται πιο στιβαρή. Πολύ καλή σε κάθε περίπτωση είναι η αίσθηση από το τιμόνι, ενώ τα φρένα ικανοποιούν με την αποτελεσματικότητα και αντοχή τους.

Συμπαγές και ευχάριστο το A3 Cabrio
Με εξαιρετική στιβαρότητα, χωρίς τρέμουλο από το τιμόνι και το μεσαίο καθρέπτη όταν είναι «ανοικτό», αλλά και ακαμψία που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτε τις κλειστές εκδόσεις του A3, το Audi A3 Cabrio ξεχωρίζει στον τομέα της οδικής συμπεριφοράς. Το premium μικρομεσαίο κάμπριο είναι ιδιαίτερα ευχάριστο στην οδήγηση, σταθερό στις στροφές και πολύ στιβαρό και σίγουρο στην ευθεία. Την ίδια στιγμή η άνεση από την ανάρτηση διατηρείται σε πολύ καλά επίπεδα, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος, οι στροβιλισμοί του αέρα με ανοικτή την οροφή είναι περιορισμένοι, χωρίς να ενοχλούν τους επιβάτες.


To VW Beetle Cabrio δίνει έμφαση στην άνεση και είναι λάτρης της χαλαρής βόλτας με την οροφή κατεβασμένη.

To VW Beetle Cabrio δίνει έμφαση στην άνεση και είναι λάτρης της χαλαρής βόλτας με την οροφή κατεβασμένη.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

AUTOFIT PASXA
skoda