Συνολικά, θα προσφερθούν μόνο 12 τέτοια αυτοκίνητα με τη τιμή να υπολογίζεται στα 740.000 ευρώ.

Πρόκειται για ένα κεντρομήχανο supercar.

Το μοντέλο εξοπλίζεται με ισχυρά φρένα Βrembo.

ATS GT με έως 827 PS

2.853 Επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2018)

Το νέο της μοντέλο παρουσίασε η μάρκα ATS που πριν αρκετά χρόνια ήθελε να γίνει Ferrari στην θέση της... Ferrari. Δείτε το.

Tο νέο της μοντέλο κάτω από την ονομασία GT παρουσίασε μετά από πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα αναμονής η εταιρείας κατασκευής αυτοκινήτων ATS.

 Η μάρκα με το πλήρες όνομα Automobili Turismo e Sport ιδρύθηκε στα μέσα στης δεκαετίας του 1960 από μια ομάδα στελεχών και μηχανικών της Ferrari που, δυσαρεστημένοι από την διοίκηση του Enzo Ferrari, αποφάσισαν να φύγουν και να φτιάξουν τη δική τους εταιρεία. Οι άνθρωποι που διεύθυναν την εταιρεία ήταν οι Carlo Chiti και Giotto Bizzarrini, ωστόσο η μάρκα πτώχευσε το 1965, πριν μια νέα ομάδα ανθρώπων αποφασίσει να αναβιώσει την ονομασία το 2012.
 
Όσον αφορά την GT, πρόκειται για ένα κεντρομήχανο supercar κατασκευασμένο επί το πλείστον από ανθρακόνημα, ενώ το μέγεθος της υπολογίζεται ότι είναι λίγο πιο μεγάλο από την Lamborghini Huracan. Η ισχύς πηγάζει από ένα V8 twin-turbo κινητήρα 3,8 λίτρων με την κίνηση να μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός 7τάχυτου αυτόματου κιβωτίου. Μάλιστα, θα λανσαριστούν δύο εκδόσεις του κινητήρα, ένας με 730 άλογα και 780 Νm ροπής και ένας δεύτερος με 827 άλογα και 949 άλογα.

Το μοντέλο εξοπλίζεται με ισχυρά φρένα Βrembo, ανάρητηση διπλών ψαλιδιών εμπρός και πίσω, 20 ή 21 ιντσών ελαστικά Michelin Pilot Sport S4 ή Cup 2 κ.α

Συνολικά, θα προσφερθούν μόνο 12 τέτοια αυτοκίνητα με τη τιμή να υπολογίζεται στα 740.000 ευρώ.
 

AUTOFIT PASXA
4green