Αναβάθμιση για το Mazda 2
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αναβάθμιση για το Mazda 2

6.639 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2023)

Η Mazda προχώρησε σε μια μικρή αναβάθμιση του πιο μικρού μέλους της οικογένειάς της. Το αυτοκίνητο θα λανσαριστεί στην Αυστραλία το καλοκαίρι.

Μικρό το φρεσκαρισματάκι

Σε ένα καλό φρεσκάρισμα του Mazda 2 προχωρά η ιαπωνική εταιρεία, παρ ότι, όπως θα καταλάβετε από τις εικόνες, οι αλλαγές σε σχέση με το τωρινό αυτοκίνητο είναι μικρές.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Μικρές οι αλλαγές εξωτερικά, νέα χρώματα

Συγκεκριμένα, ο πρόβολος περιλαμβάνει τώρα μια καινούρια γρίλια σε μαύρο χρώμα ή στο χρώμα του υπόλοιπου αμαξώματος ενώ οι σχεδιαστές της μάρκας έχουν τοποθετήσει μια λιλιπούτεια λεπτομέρεια πάνω στη γρίλια, η οποία προσφέρεται σε κίτρινο ή κόκκινο χρώμα. Διαφορετικός είναι επίσης ο πίσω προφυλακτήρας, ωστόσο δεν υπερβάλουμε λέγοντας πως χρειάζεται να έχει μεγενθυντικό φακό για να βρεις τις αλλαγές...

Το μοντέλο λαμβάνει τώρα δύο επιπλέον χρώματα στην παλέτα του, το Aero Grey Metallic και το Airstream Blue Metallic, ενώ το αυτοκίνητο θα συνεχίζει να προσφέρεται με μαύρη οροφή.

Νέα φινιρίσματα, επιπλέον επιλογές στις πλούσιες εκδόσεις

Όσον αφορά το εσωτερικό, το Mazda 2 προσφέρεται τώρα με τρία διαφορετικά φινιρίσματα Pure White, Mirror Black ή Mint, με τις πιο πλούσιες εκδόσεις να εξοπλίζονται, μεταξύ άλλων, με μαύρο εσωτερικό με κόκκινες ραφές και διαφορετικό πιο σπορτίφ τιμόνι.

Λανσάρεται στην Αυστραλία τον Ιούνιο

Τιμές και κινητήρια σύνολα δεν έχουν ανακοινωθεί. Oι παραπάνω αναβαθμίσεις αφορούν, τουλάχιστον αρχικά την Αυστραλία, αλλά δεν είναι απίθανο να δούμε το ίδιο Mazda 2 και στα μέρη μας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις, στο Autotriti.gr
Σχολιάστε
20.3 Nissan Juke 10.000
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel