Η παλέτα των μηχανικών συνόλων αποτελείται από δύο επιλογές.

Το CX-8 προσφέρει τώρα ευκολότερη πρόσβαση στην τρίτη σειρά καθισμάτων.

Αναβάθμιση για Mazda CX-8

4.035 Επισκέψεις στο άρθρο (23/10/2019)

Aυτά είναι τα καινούρια «καλούδια» που προσφέρει η Mazda για να ενισχύσει την πρακτικότητα του μοντέλου.

To αναβαθμισμένο CX-8 παρουσίασε στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο η Mazda δύο χρόνια αφότου η ναυαρχίδα της φίρμας στα SUV άρχισε την εμπορική της πορεία. Το μοντέλο προσφέρεται μόνο στην Ιαπωνία και σε λίγες άλλες επιλεγμένες αγορές.

Το CX-8 προσφέρει τώρα ευκολότερη πρόσβαση στην τρίτη σειρά καθισμάτων, θερμαινόμενα καθίσματα για τους επιβάτες της δεύτερης σειράς, περισσότερες θήκες για μπουκάλια και θύρες USB, επένδυση Nappa στα καθίσματα, μαύρη δερμάτινη επένδυση, ηλεκτρική ηλιοροφή προαιρετικά στις πιο πλούσιες εκδόσεις, μεγαλύτερη οθόνη για το σύστημα infotainment και περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους. Στο εξοπλιστικό επίπεδο Exclusive Mode, το SUV εξοπλίζεται με ηλεκτρικά καθίσματα για τους επιβάτες της δεύτερης σειράς καθισμάτων, επιπλέον αεραγωγούς και κουμπιά που διευκολύνουν την πρόσβαση στα δύο καθίσματα της τρίτης σειράς.

Η παλέτα των μηχανικών συνόλων αποτελείται από δύο επιλογές, έναν κινητήρα βενζίνης στα 2,5 λίτρα και έναν diesel με τον SkyActiv-D στα 2,2 λίτρα. Και οι δύο επιλογές προσφέρονται προαιρετικά με το σύστημα τετρακίνησης της φίρμας.

Οι τιμές ξεκινούν από τα 2.948.000 γιεν (25.000 ευρώ) και φτάνουν τα 4.890.600 γιεν (42.000 ευρώ).

AUTOFIT PASXA
4green