Ελαφρώς πιο εκσυγχρονισμένη και πάλι όμορφη είναι η εικόνα στο εσωτερικό του Yaris. Οι χώροι του παραμένουν αναλλοίωτοι και σε κάθε περίπτωση επαρκείς.
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ελαφρώς πιο εκσυγχρονισμένη και πάλι όμορφη είναι η εικόνα στο εσωτερικό του Yaris. Οι χώροι του παραμένουν αναλλοίωτοι και σε κάθε περίπτωση επαρκείς.

Εσωτερικό: Απέναντι στην ποιότητα του Polo και τους χώρους της Fabia

32.366 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2017)

Το ανανεωμένο Toyota Yaris έρχεται με μικρές διαφορές στο εσωτερικό του, τόσο σε σχεδίαση και ποιότητα όσο και σε χώρους. Ο νέος πίνακας οργάνων ενσωματώνει ψηφιακή οθόνη ανάμεσα στα δύο βασικά όργανα και προσθέτει πόντους στον high-tech αέρα του, παράλληλα φυσικά με την οθόνη του συστήματος infotainment. Νέα χειριστήρια και διακόπτες συναντούμε σε αρκετά σημεία του εσωτερικού, με την εργονομία να είναι άριστη. Ποιοτικά είναι καλό και έχει προσεγμένο επίπεδο συναρμολόγησης και φινιρίσματος, ωστόσο εκτός της μαλακής επένδυσης στο ταμπλό, τα δευτερεύουσας πλαστικά σε άλλα σημεία είναι σκληρά στην υφή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Vs VW Polo σε ποιότητα
Σε σχέση με το καλύτερο στον τομέα της ποιότητας των μικρών, Volkswagen Polo, το Yaris δεν καταφέρνει το κάτι παραπάνω, ωστόσο και αυτό με τη σειρά του είναι πολύ καλό ποιοτικά. Ωστόσο, το Polo διαθέτει κορυφαίας επιλογής υλικά και επιδεικνύει εξαιρετική συναρμογή αποπνέοντας πιο premium χαρακτήρα για τα δεδομένα της κατηγορίας.
 
Vs Skoda Fabia σε χώρους
Αντίστοιχα με το προηγούμενο είναι τα επίπεδα χώρων στο ανανεωμένο Toyota Yaris, παραμένοντας σε κάθε περίπτωση ικανό για την άνετη μεταφορά 4 επιβατών μέσου ύψος. Το πλάτος του πίσω καθίσματος είναι από τα μεγαλύτερα της κατηγορίας και έτσι με μικρούς συμβιβασμούς μπορεί να ικανοποιήσει και έναν μεσαίο επιβάτη, ενώ ικανοποιεί και με το διαθέσιμο χώρο αποσκευών των 286 λίτρων. Η Skoda Fabia είναι από τις καλύτερες χωροταξικά προτάσεις της κατηγορίας, προσφέροντας σημαντικά μεγαλύτερο χώρο για τα κεφάλια των πίσω (3 χλστ. στο Yaris, 37 χλστ. στην Fabia) και μεγαλύτερο χώρο για τις αποσκευές (330 λίτρα). Από την άλλη όμως το Yaris έχει να αντιπαραθέσει μεγαλύτερο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών και μεγαλύτερο πλάτος καμπίνας. 

Ετυμηγορία
Συνολικά το Toyota Yaris βρίσκεται και πάλι ανάμεσα στα καλύτερα μοντέλα της μικρής κατηγορίας ευχαριστώντας σε όλους τους τομείς που αφορούν στον εσωτερικό του κόσμο. Όμορφη εμφάνιση, καλή ποιότητα κατασκευής και ικανοποιητικοί χώροι το καθιστούν για άλλη μια φορά ένα απόλυτα πλήρες μικρό όχημα. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
skoda