5 φωτογραφίες »

Οι πρώτες μονάδες του ανανεωμένου πεντάθυρου ΜΙΝΙ θα φτάσουν στις αγορές της Ευρώπης τον Μάρτιο.

Ανανεώθηκε το 5θυρο ΜΙΝΙ

6.212 Επισκέψεις στο άρθρο (25/2/2021)

Λίγο πριν κάνει το ντεμπούτο του στις αγορές της Ευρώπης η ΜΙΝΙ αποκάλυψε το ανανεωμένο πεντάθυρο hatchback, το οποίο έρχεται με φρεσκαρισμένο εξωτερικό και αυξημένη πρακτικότητα.


Όπως ανακοίνωσε επίσημα η μάρκα οι πρώτες μονάδες του ανανεωμένου πεντάθυρου ΜΙΝΙ θα φτάσουν στις αγορές της Ευρώπης τον Μάρτιο συνδυάζοντας τις νέες σχεδιαστικές πινελιές εξωτερικά, με την αύξηση των χώρων στο εσωτερικό για μεγαλύτερη πρακτικότητα.
 
Το ανανεωμένο πεντάθυρο hatchback έρχεται με «σώμα» μακρύτερο κατά 160 χιλιοστά και μεταξόνιο αυξημένο κατά 72 χιλιοστά, σε σχέση πάντα με το 3θυρο, για μεγαλύτερη άνεση και χώρο για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους. Σύμφωνα πάντα με όσα ισχυρίζεται η ΜΙΝΙ, οι επιβάτες στο πίσω μέρος επωφελούνται από καλούς χώρους τόσο στην περιοχή των ποδιών, όσο και στο κεφάλι. Μάλιστα υπογραμμίζει πως το πίσω κάθισμα, το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει τρία άτομα, σε περίπτωση που «πέσει» δίνει τη δυνατότητα στο χώρο αποσκευών να μεγαλώσει και από 278 λίτρα να φιλοξενήσει 941 λίτρα.
 
Εξωτερικά το μοντέλο ξεχωρίζει από την ανασχεδιασμένη γρίλια, τα νέα LED φωτιστικά σώματα και τον ανανεωμένο εμπρός προφυλακτήρα που φιλοξενεί στις άκρες του αεραγωγούς σε τριγωνικό σχήμα. Στο πίσω μέρος, ο προφυλακτήρας είναι ελαφρώς αλλαγμένος σχεδιαστικά, ενώ τα στάνταρ πίσω φώτα Union Jack συνδυάζονται με ένα τρίτο σώμα LED που είναι τοποθετημένο στο κέντρο του προφυλακτήρα. Πέντε νέες επιλογές στις ζάντες είναι ακόμα διαθέσιμες.
 
Το εσωτερικό έχει επίσης ενημερωθεί, με το ταμπλό να διαθέτει τώρα νέους κεντρικούς αεραγωγούς και ένα επανασχεδιασμένο κεντρικό ταμπλό οργάνων που φιλοξενεί το τυπικό σύστημα ψυχαγωγίας 8,8 ιντσών. Το ψηφιακό ταμπλό οργάνων είναι προαιρετικό, αλλά το δερμάτινο σπορ τιμόνι με τα νέα κουμπιά είναι στάνταρ.
 
Στο εσωτερικό το ταμπλό να διαθέτει τώρα νέους κεντρικούς αεραγωγούς και ένα επανασχεδιασμένο πλαίσιο που φιλοξενεί το τυπικό σύστημα ψυχαγωγίας με οθόνη 8,8 ιντσών. Τέλος, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων είναι προαιρετικός, αλλά το δερμάτινο σπορ τιμόνι με τα ενσωματωμένα νέα μπουτόν είναι στάνταρ.

peugeot
skoda