Η Mercedes «σήκωσε το γάντι» που της πέταξε η BMW με αφορμή τη συνταξιοδότηση του Dieter Zetsche και απάντησε.

Απάντησε με EQ η Mercedes στην BMW (+vids)

2.443 Επισκέψεις στο άρθρο (24/5/2019)

Η Mercedes «σήκωσε το γάντι» που της πέταξε η BMW με αφορμή τη συνταξιοδότηση του Dieter Zetsche και απάντησε με το δικό της τρόπο.

Ο Dieter Zetsche αποχώρησε από τα καθήκοντά του Διευθύνοντα Συμβούλου της Mercedes έπειτα από 13 χρόνια, λόγω συνταξιοδότησης. Μάλιστα όπως σας ενημερώσαμε από χθες η μεγάλη αντίπαλος, BMW, έσπευσε να πει το δικό της «αντίο» και «ευχαριστώ» στον πρώην πλέον ισχυρό άντρα της γερμανικής φίρμας, παρουσιάζοντας τον να οδηγεί μία i8.
 
Έτσι όπως αναμένονταν η Mercedes «σήκωσε το γάντι» στην χάριν αστεϊσμού κίνηση της BMW και έδωσε τη δική της απάντηση, η οποία προήλθε από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Mercedes λοιπόν με ένα σύντομο μήνυμα από τον επίσημο λογαριασμό της στο twitter απάντησε στο βίντεο της BMW γράφοντας: «Ευχαριστούμε BMW για την ευγενική πρόταση, αλλά είμαστε 100% σίγουροι πως εκείνος (Zetsche), έχει ήδη επιλέξει να αλλάξει σε EQ».
 
Για αυτούς που δεν γνωρίζουν, EQ είναι το λογότυπο κάτω από το οποίο θα προσφέρονται τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της Mercedes. Με αυτό τον τρόπο η Mercedes θέλησε να πει πως ο Zetsche θα προτιμήσει ένα μοντέλο EQ παρά την BMW i8, με την οποία τον παρουσίασε το αρχικό βίντεο.   
 
Παράλληλα ανέβασε και ένα βίντεο που δείχνει τη στιγμή που ο Dieter Zetsche παραχωρεί τη θέση του στον Ola Kallenius, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο ότι η μετάβαση στην κεφαλή της Mercedes έγινε ομαλά μέσα σε καλό κλίμα.
 
Δείτε τα βίντεο

Hyundai
4green