• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το ντεμπούτο του στους επαγγελματικούς αγώνες θα γίνει τον Ιανουάριο στο αγώνα Daytona 24 Hours.

Η βαυαρική μάρκα θα αγωνιστεί με το ίδιο αυτοκίνητο και στο IMSA WeatherTech SportsCar Championship στο περιθώριο του Σαλονιού της Φρανκφούρτης την Πέμπτη το απόγευμα.

Αποκαλυπτήρια για την ΒΜW M8 GTE

Διαβάστηκε από 1519 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/9/2017

Στο περιθώριο της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης, η BMW παρουσίασε την M8 GTE που θα συμμετάσχει σε μια σειρά από αγώνες Endurance.

 
Η BMW αποκάλυψε με κάθε επισημότητα το αυτοκίνητο που θα αγωνιστεί στην κατηγορία GTE Pro του FIA World Endurance Championship της επόμενης χρονιάς.

Η βαυαρική μάρκα θα αγωνιστεί με το ίδιο αυτοκίνητο και στο IMSA WeatherTech SportsCar Championship στο περιθώριο του Σαλονιού της Φρανκφούρτης την Πέμπτη το απόγευμα. Το ντεμπούτο του στους επαγγελματικούς αγώνες θα γίνει τον Ιανουάριο στο αγώνα Daytona 24 Hours.
 
Ο διευθύνων σύμβουλος της BMW στον μηχανοκίνητο αθλητισμό δήλωσε: «Για μας, η παρουσίαση του χωρίς καμουφλάζ αυτοκινήτου στο Σαλόνι της Φρανκφούρτης είναι το επόμενο βήμα πριν αρχίσουμε τους αγώνες. Το πρωτάθλημα Αντοχής και οι αγώνες στο IMSA δημιουργούν ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον για το αυτοκίνητο μας. Με την BMW M8 GTE, φέρνουμε νέες τεχνολογίες και ανυπομονούμε να το δούμε να φέρνει νίκες».

Οι Γερμανοί δεν έχει ανακοινώσει ακόμαα ποιοι θα είναι οι οδηγοί που θα πάρουν μέρος στους αγώνες με την Μ8 GTE.

Tags: BMW, M8, GTE
 

BMW - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

περισσότερα »

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ Υπηρεσίες - Προϊόντα