«Δεν είναι απαραίτητο να συμμετάσχουμε» είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Bentley Adrian Hallmark, άποψη την οποία ασπάζεται και ο επικεφαλής της Aston Martin, Andy Palmer.

Aston Martin και Bentley λένε όχι στη Γενεύη;

1.434 Επισκέψεις στο άρθρο (30/3/2020)

Απούσες από το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το 2021 θα είναι όπως όλα δείχνουν οι βρετανικές μάρκες, Aston Martin και Bentley.


Μπορεί για το 2020 το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης να ακυρώθηκε, ωστόσο οι μάρκες κάνουν τα πλάνα τους για αυτό του 2021, το οποίο θα δώσει για μία ακόμα φορά την ευκαιρία στο κοινό να δει πολλά από τα προϊόντα των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Δυστυχώς σε αυτή την κατηγορία των μαρκών φαίνεται πως δεν είναι οι Aston Martin και Bentley, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.
 
«Δεν είναι απαραίτητο να συμμετάσχουμε» είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Bentley Adrian Hallmark, άποψη την οποία ασπάζεται και ο επικεφαλής της Aston Martin, Andy Palmer. Φυσικά και τα δεδομένα αυτά μπορούν να αλλάξουν καθώς απέχουμε περίπου ένα χρόνο από το εν λόγω γεγονός, ωστόσο δεν είναι λίγες οι μάρκες που μπαίνουν στη λογική της αποχής σε κάποιες από τις διεθνείς εκθέσεις.
 
Θυμίζουμε πως αμφότερες οι βρετανικές φίρμες θα ήταν παρούσες στο φετινό Σαλόνι στην ελβετική πόλη, όπου η Bentley θα αποκάλυπτε τη Bacalar, ενώ η Aston Martin τη V12 Speedster.  

FORD E-TRANSIT
fiat