5 φωτογραφίες »

Τα νέα ελατήρια μπορούν να μειώσουν την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος από 15 έως 40 χιλιοστά.

Audi A5 Sportback δια χειρός ΑΒΤ Sportsline

2.759 Επισκέψεις στο άρθρο (23/7/2020)

Ένα βελτιωτικό πακέτο για τα Audi A5 και A5 Sportback ετοίμασε η γνωστή βελτιωτική εταιρεία ABT Sportsline, δίνοντας έτσι στα δύο μοντέλα μία «γεύση» από την RS έκδοση.


Οπτικά η ABT Sportsline προσφέρει μία ολοκαίνουργια αεροτομή κατασκευασμένη από ίνες άνθρακα, ζάντες 19 ή 20 ιντσών με πολλά διαφορετικά διαθέσιμα φινιρίσματα και νέα ελατήρια ανάρτησης ρυθμιζόμενα καθ` ύψος τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν τόσο στα εμπροσθιοκίνητα μοντέλα, όσο και στα τετρακίνητα. Μάλιστα όπως σημειώνει η εταιρεία μπορούν να μειώσουν την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος από 15 έως 40 χιλιοστά.
 
Βελτιώσεις υπάρχουν και στο εσωτερικό όπου οι αγοραστές μπορούν να επιλέξουν ένα προσαρμοσμένο διακόπτη start-stop, ένα νέο κάλυμμα για τον επιλογέα αλλαγής ταχυτήτων και ενσωματωμένα φώτα εισόδου με προβολή του λογότυπου της ΑΒΤ.
 
Φυσικά παρούσες είναι και οι αναβαθμίσεις απόδοσης. Για παράδειγμα το προ-facelift A5 45 TDI αυξάνει την ισχύ του από τα 231 άλογα μια τα 500 Nm ροπής, στα 268 άλογα και τα 540 Nm ροπής. Τέλος, σε ότι αφορά τα νεότερα μοντέλα, αναβαθμίσεις μπορούν να υπάρξουν τόσο στην έκδοση 40 TDI όσο και στην 45 TFSI, όμως αυτή τη στιγμή οι αναβαθμίσεις δεν είναι έτοιμες, καθώς χρειάζονται περαιτέρω δοκιμές από τους ανθρώπους της ΑΒΤ.

SPRING SEAT
OPEL