Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Φουτουριστική σχεδίαση, hi-tech αίσθηση, κορυφαίο φινίρισμα και πολύ καλή ποιότητα υλικών και κατασκευής στο εσωτερικό του Civic.

Το εσωτερικό του Megane χαρακτηρίζεται από τη λιτή, αλλά σύγχρονη, αισθητική και την προσεγμένη ποιότητα των υλικών.

Στο V40, η ποιότητα υλικών και κατασκευής είναι πολύ καλή, ενώ τα ευγενή υλικά αναβαθμίζουν την ατμόσφαιρα. Ωστόσο, η χρηστικότητα είναι μέτρια.

Η προαιρετική ηλεκτρονική οθόνη του V40 είναι εντυπωσιακή αλλά δυσανάγνωστη.

Εσωτερικό: Ποιοτικές υλοποιήσεις, παραφορτωμένο το Volvo

68.985 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/4/2013

Το εσωτερικό του Civic έχει φουτουριστική σχεδίαση, τονισμένη ποιότητα κατασκευής και φινιρίσματος. Ο οδηγός περικλείεται από το ταμπλό και το τούνελ της κονσόλας, με τον υψηλά τοποθετημένο επιλογέα να τονίζει τη δυναμικότητά του. Αίσθηση προκαλεί η στάνταρ ψηφιακή οθόνη πληροφοριών i-MID. Πάντως, ο χειρισμός των ενδείξεων του trip 
computer (ειδικά στην απεικόνιση των δεδομένων της κατανάλωσης) απαιτεί αρκετή εξοικείωση. 

Η καμπίνα του Megane χαρακτηρίζεται από τη λιτή, αλλά σύγχρονη, εικόνα και την προσεγμένη ποιότητα των υλικών και συναρμολόγησης. Οι διακόπτες του ηχοσυστήματος δεν είναι ιδιαίτερα εύχρηστοι. Αυτό είναι και το μοναδικό παράπονο από την εργονομία, ενώ ο πίνακας οργάνων εντυπωσιάζει. 

Τον ξεχωριστό αέρα που ήθελε η Volvo για το δημιούργημά της, τον έχει επιτύχει και με το παραπάνω. Ωστόσο, η συμβίωση μαζί του είναι κάτι που θέλει συνήθεια. Το εσωτερικό είναι φορτωμένο κουμπιά, λυχνίες και ενδείξεις. 
Η κεντρική οθόνη σε «βάζει» στα μενού λειτουργιών και οι επιλογές ξεκινούν από την (προαιρετική) επιλογή ρύθμισης του βάρους του τιμονιού, μέχρι την (προαιρετική) αυτόματη ρύθμιση των προβολέων ή την ενεργοποίηση διάφορων βοηθητικών υποσυστημάτων. Από την άλλη, η ποιότητα και η συναρμογή των υλικών είναι ένα κλικ πιο πάνω από τα άλλα μοντέλα του συγκριτικού.