Βλέπετε το πρωτότυπο του μοντέλου επιδόσεων που εντοπίστηκε στην Κίνα.

Βλέπετε το πρωτότυπο του μοντέλου επιδόσεων που εντοπίστηκε στην Κίνα.

Δια χειρός BRABUS το μοντέλο επιδόσεων του smart #1;

1.713 Επισκέψεις στο άρθρο (1/7/2022)

Η BRABUS πιθανότατα ετοιμάζει μία πιο «καυτή» έκδοση του ηλεκτρικού smart #1, και ένα teaser βίντεο δόθηκε στη δημοσιότητα.

Ετοιμάζεται το «καυτό» smart #1

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της smart, ονομάζεται #1 και έκανε την επίσημη πρεμιέρα του τον περασμένο Απρίλιο. Ωστόσο όπως φαίνεται έχει έρθει η ώρα να αποκτήσει μία πιο «καυτή» έκδοση δια χειρός BRABUS, με το πρώτο teaser βίντεο να έχει κάνει την εμφάνισή του.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με κόκκινες λεπτομέρειες και πιο σπορ εμφάνιση

Όπως λοιπόν φαίνεται στο βίντεο, το «καυτό» smart #1 λαμβάνει μία μάσκα με κόκκινο φωτισμό, διπλές εισόδους αέρα στον προφυλακτήρα, μια μεγαλύτερη πίσω αεροτομή και μια νέα σχεδίαση για τα φτερά. Το μοντέλο είναι βαμμένο σε γκρι ματ απόχρωση σε συνδυασμό με κόκκινη οροφή, μαύρα σήματα και κόκκινες πινελιές σε όλο το αμάξωμα. Μάλιστα, αν και φευγαλέα, φαίνεται και το εσωτερικό όπου ο οδηγός πατάει ένα κουμπί στην κεντρική κονσόλα, ενώ εμφανίζονται και τα αλουμινένια πεντάλ.

Έχει εντοπιστεί νωρίτερα στην Κίνα

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επιβεβαίωση από τη BRABUS ότι εμπλέκεται στο έργο, ωστόσο αξίζει να θυμήσουμε πως στο παρελθόν, στην Κίνα, είχε εντοπιστεί πρωτότυπο που έδειχνε μία έκδοση επιδόσεων του smart #1. Μάλιστα τα Μέσα της ασιατικής χώρας ανέφεραν τότε πως η έκδοση επιδόσεων του smart #1 που θα ακολουθήσει αναμένεται να εφοδιάζεται με δύο ηλεκτροκινητήρες που θα αποδίδουν περισσότερους από 400 ίππους και το ντεμπούτο του μοντέλου θα γίνει εντός του έτους. Πλέον μένει να φανεί τι απο τα παραπάνω θα ισχύσει στην πράξη. 

Μέχρι τότε δείτε το σχετικό βίντεο
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

AUTOFIT PASXA
4green