smart #1: Πρεμιέρα με 272 ίππους για το ηλεκτρικό SUV!
22 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

smart #1: Πρεμιέρα με 272 ίππους για το ηλεκτρικό SUV!

18.587 Επισκέψεις στο άρθρο (8/4/2022)

Πρεμιέρα έκανε το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της smart, το οποίο ονομάζεται #1 και έφτασε με μήκος στα 4,27 μέτρα, 272 ίππους και αρκετή τεχνολογία!

Το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της smart

Μία νέα σελίδα στην ιστορία της ξεκίνησε να γράφει η smart, καθώς η φίρμα παρουσίασε επίσημα το πρώτο της αμιγώς ηλεκτρικό SUV, #1. Με το νέο μοντέλο η smart κάνει άνοιγμα σε μεγαλύτερη κατηγορία αυτοκινήτων απ' ότι μας είχε συνηθίσει μέχρι και σήμερα, ενώ παράλληλα προσφέρει τη δική της πρόταση στα μικρά SUV.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

4,27 μέτρα το μήκος

Εξωτερικά το smart #1 μεταφέρει πολλά από τα στοιχεία που είχαμε δει στο πρωτότυπο. Η κλειστή μάσκα, οι LED προβολείς (μπροστά και πίσω) που ενώνονται μέσω μίας λεπτής μπάρας, οι κρυφές χειρολαβές, η πανοραμική γυάλινη οροφή και οι μπόλικες καμπύλες είναι βασικά στοιχεία του αμαξώματος. Από κει και πέρα σε ότι αφορά τις διαστάσεις έχουμε και λέμε... μήκος 4,27 μέτρα, πλάτος 1,82 μέτρα, ύψος 1,64 μέτρα και μεταξόνιο 2,75 μέτρα. Σε ότι αφορά το βάρος αυτό φτάνει τα 1.820 κιλά.

Μεγάλο τεχνολογικό υπόβαθρο στην καμπίνα

Στο εσωτερικό, το ηλεκτρικό SUV-άκι της smart έχει πλήθος τεχνολογιών. Το smart #1 προσφέρει στους επιβάτες μια οθόνη infotainment 12,8 ιντσών ενώ οι οδηγοί θα έχουν μπροστά τους έναν ψηφιακό πίνακα οργάνων 9,2 ιντσών. Παράλληλα η εταιρεία υπογραμμίζει που παρούσα θα είναι και μία 3D τεχνολογία διεπαφής του χρήστη με το αυτοκίνητο που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη και μπορεί να ελεγχθεί μέσω φωνητικών εντολών. Διατίθενται επίσης προηγμένες τεχνολογίες ασφαλείας, όπως προσαρμοζόμενο cruise control, παρακολούθηση τυφλού σημείου και προσαρμοζόμενοι προβολείς.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Hyundai
vw