Δοκιμή: Hyundai i10 N-Line με 100 PS
20 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Hyundai i10 N-Line με 100 PS

135.609 Επισκέψεις στο άρθρο (19/2/2022)

Διασκεδαστικό: Τα αυτοκίνητα πόλης συνήθως είναι φτιαγμένα για να σε μεταφέρουν από το ένα σημείο στο άλλο οικονομικά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση τα πράγματα είναι διαφορετικά. Από πολλές απόψεις.

To Hyundai i10 N-Line αρέσει

Κινητήρας που αποδίδει 100 άλογα, εμφάνιση με σπορτίφ πινελιές, στήσιμο για να κινηθείς σε σβέλτους ρυθμούς και ένα trendy εσωτερικό είναι συστατικά που δεν συναντάς συχνά στην κατηγορία των μίνι. Βλέπετε, τα μίνι απευθύνονται σε ένα κοινό που πρωταρχικό μέλημά του είναι να κινείται οικονομικά και ευέλικτα μέσα στην πόλη, όμως εδώ έχουμε να κάνουμε με κάτι διαφορετικό, το οποίο μας κέρδισε τόσο αισθητικά, όσο και οδηγικά.

Σφικτή ανάρτηση, αυξημένα περιθώρια πρόσφυσης και ικανοποιητικό τιμόνι σε παροτρύνουν για να ανεβάσεις οδηγικούς ρυθμούς.

Σφικτή ανάρτηση, αυξημένα περιθώρια πρόσφυσης και ικανοποιητικό τιμόνι σε παροτρύνουν για να ανεβάσεις οδηγικούς ρυθμούς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »


Αναφερόμαστε φυσικά στην έκδοση N-Line του Hyundai i10 η οποία διαφέρει αισθητά από τις συμβατικές εκδόσεις. Οι 3 κόκκινες λεπτομέρειες στη διαφορετικής σχεδίασης μάσκα, η κόκκινη λωρίδα χαμηλά στον προφυλακτήρα, το κόκκινο λογότυπο στην πίσω κολόνα, τα λογότυπα N-Line, τα τρία διαγώνια LED φώτα ημέρας, οι 16άρες ζάντες, αλλά και οι διπλές απολήξεις της εξάτμισης είναι ικανά συστατικά για να μεταμορφώσουν την εμφάνιση του i10 και να του χαρίσουν σπορ εικόνα με αποτέλεσμα να είναι ακόμη πιο όμορφο και να αρέσει στο κοινό που… βράζει το αίμα του.

Σπορτίφ εσωτερικό με N πινελιές

Βέβαια, οι N-Line πινελιές δεν εντοπίζονται μόνο στην εξωτερική εμφάνιση, αλλά και στην καμπίνα. Κόκκινες ραφές στο τιμόνι και τα καθίσματα, δερμάτινος επιλογέας με επίσης κόκκινη ραφή, κόκκινα δακτυλίδια στους αεραγωγούς και αλουμινένια πεντάλ αποτελούν τα στοιχεία που διαφοροποιούν την εν λόγω έκδοση. Κατά τα άλλα, το εσωτερικό του i10 χαρακτηρίζεται για την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και εργονομία του, ενώ στα δυνατά σημεία ανήκουν και πάλι οι χώροι, αφού 4 ενήλικες θα καθίσουν άνετα, ενώ ο χώρος αποσκευών είναι μεγάλος για τα δεδομένα της κατηγορίας (252 λτ.).
Συνέχεια του άρθρου >>>
FORD E-TRANSIT
citroen