• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Σκουρόχρωμος διάκοσμος και φτωχά γραφικά για την κεντρική οθόνη, αλλά αψεγάδιαστη ποιότητα και γεροδεμένη κατασκευή στην καμπίνα επιβατών, που διαθέτει τις απαραίτητες σπορ πινελιές.

Κοντές διαδρομές και θετικό κούμπωμα σε κάθε περίπτωση παρουσιάζει ο όμορφος επιλογέας του 6τάχυτου κιβωτίου.

Εντυπωσιακός πίνακας οργάνων με σπορ αισθητική και highlight τις LED ενδείξεις για αλλαγή σχέσης και αυτές για τις μέγιστες στροφές λειτουργίας του ανάλογα με την θερμοκρασία του κινητήρα.

Η μπάρα θόλων στο πίσω μέρος είναι ένα στοιχείο που δεν συναντάμε συχνά σε πολιτικό αυτοκίνητο. Μειώνει στα 436 λτ. (από 460) την χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ, αλλά αυξάνει 6% την ακαμψία.

Εσωτερικό: Σπορ διάθεση με liftback πρακτικότητα

74.607 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 3/7/2019
 

Το ταμπλό δε διαφέρει σε σχέση με αυτό της χάτσμπακ έκδοσης προβάλλοντας ιδιαίτερα ποιοτική αίσθηση και έναν σπορ διάκοσμο, τον οποίο τονίζουν τα μπάκετ καθίσματα με το λογότυπο N και το όμορφο τριάκτινο τιμόνι που ενσωματώνει τα μπουτόν για την επιλογή των προγραμμάτων οδήγησης (αριστερό για τα Eco, Sport και Normal και δεξιά για το «N»). Οι χώροι παραμένουν επαρκείς για 4 επιβάτες με τους πίσω να χρειάζεται να κάνουν κάποιες παραχωρήσεις μόνο για τον «αέρα» στα κεφάλια τους λόγω της χαμηλής οροφής. Από την άλλη, το πορτ μπαγκάζ είναι μεγάλο με 450 λτ και πρακτικό liftback άνοιγμα της πίσω πόρτας, ωστόσο το μοντέλο της δοκιμής έφερε την έξτρα μπάρα που βελτιώνει την ακαμψία κατά 6% με θυσία όμως 14 λτ. αποσκευών.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

9 διαθέσιμα άρθρα για HYUNDAI  i30 FASTBACK

 
Σχολιάστε την είδηση 2 σχόλια