Δοκιμή: Subaru Outback 2,5i AWD
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δοκιμή: Subaru Outback 2,5i AWD

15.419 Επισκέψεις στο άρθρο (4/10/2021)

Το νέο Subaru Οutback θα μπορούσε να γίνει σημείο αναφοράς με τις δυνατότητές του ως τετρακίνητο crossover, αλλά η υψηλή τιμή και ο μεγάλος του κυβισμός ναρκοθετούν την προσπάθειά του.

Subaru βαρβάτο, αλλά και «του πανακρίβου»

Εσύ τι λες; Θα έδινες σχεδόν 60 χιλιάρικα για τη βασική με 169 άλογα; Ή πας για plug-in υβριδικό Toyota RAV4 με 300 άλογα και 10 χιλιάρικα ρέστα;


Με μια ματιά

  • 6η γενιά Outback
  • 2,5 λτ. boxer κινητήρας με μόνο 169 ίππους
  • Tετρακίνητο με 213 χλστ. από το έδαφος
  • Από 57.750 ευρώ
Αυτή είναι η 6η γενιά του Subaru Outback. Το μεγάλο crossover της Subaru, που ειδικά στην Αμερική είναι ιδιαίτερα δημοφιλές, έγινε ακόμη μεγαλύτερο: Το μήκος έφτασε τα 4,87 μ. και το πλάτος τα 1,875 μ.. Παράλληλα αυξήθηκε η απόσταση από το έδαφος στα 213 χλστ., ενώ βελτιώθηκαν και οι γωνίες αναρρίχησης. Οπτικά το νέο Subaru Outback, που με το στέισον υπερυψωμένο του αμάξωμα αποτελεί τον ορισμό του crossover, είναι επιβλητικό ειδικά με τα απαραίτητα προστατευτικά σε μαύρη απόχρωση, τις ράγες οροφής με δυνατότητα μεταφοράς επιπλέον βάρους και τις πράσινες λεπτομέρειες στην έκδοση Adventure της δοκιμής . Η έκδοση Adventure είναι η μεσαία στη γκάμα του μοντέλου με την τιμή της να είναι 60.750 ευρώ. Η βασική έκδοση -στα χαρτιά μιας και διαθέτει πλούσιοπάροχο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας- Style κοστίζει 57.750 ευρώ, ενώ η κορυφαία Premium ξεφεύγει στα 65.550 ευρώ.
 

Εσωτερικό-Χώροι & Κινητήρας-Επιδόσεις

Οδική συμπεριφορά & η γνώμη μας

Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

OPEL NEA MONTELA
test center