Τα προϊόντα της KRIOS AC μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τους επίσημους διανομείς της, σε πολλά σημεία, σε όλη την Ελλάδα.

Δώστε στο αυτοκίνητό σας λίγο αέρα από Ιταλία

12.262 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/6/2016

Η ιταλική εταιρεία KRIOS AC προτείνει αυτή τη στιγμή την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στο χώρο της επισκευής συστήματος κλιματισμού αυτοκινήτων καθώς και φορτηγών και τρακτέρ.

 
Μία μεγάλη γκάμα συμπιεστών που υπερκαλύπτει το ελληνικό car park, σε πολλές περιπτώσεις με προτάσεις εναλλακτικών προϊόντων ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες κάθε επαγγελματία και κατΆ επέκταση του τελικού καταναλωτή, προσφέρει και στην Ελλάδα η ιταλική εταιρεία KRIOS AC.

Την γκάμα των συμπιεστών αγκαλιάζει μια εκτενής σειρά ανταλλακτικών συμπιεστών, αφυγραντήρων, χημικών και αναλωσίμων, βαλβίδων και βεντιλατέρ.

Συζητώντας με τους υπευθύνους και το προσωπικό της εταιρείας, τονίζουν ως ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της KRIOS AC, τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, που άγγιξε το 95% της ζήτησης Πανευρωπαϊκά το 2015.
Η Krios AC είναι τμήμα της Ιταλικής Sidat Group που ιδρύθηκε το 1990. Είναι ένας όμιλος εταιρειών που διακρίνεται για την ποιότητα των προϊόντων (πιστοποίηση ISO), γεγονός που τον έχει εδραιώσει στις υψηλότερες θέσεις στο χώρο του aftermarket.

Τα προϊόντα της KRIOS AC μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τους επίσημους διανομείς σε πολλά σημεία σε όλη την Ελλάδα (για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ. 2310533540). 

 
Διαβάστε πιο αναλυτικά, κάποιες από τις κατηγορίες προϊόντων της Krios AC.