4 φωτογραφίες »

Αυτοί που έκλεψαν τους τροχούς πρέπει να έφυγαν βιαστικά αφήνοντας για... σουβενίρ τα μπουλόνια.

«Ελαφροχέρηδες» άφησαν Porsche Panamera χωρίς τροχούς

9.162 Επισκέψεις στο άρθρο (2/2/2021)

Χωρίς τροχούς και ακουμπώντας στο έδαφος με τα δισκόφρενα βρέθηκε μία καινούργια Porsche Panamera!

Υπάρχουν λίγα πράγματα τα οποία μπορούν να απογοητεύσουν τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων όταν επιστρέψουν στο σημείο που έχουν παρκάρει το αυτοκίνητό τους και ένα από αυτά είναι βεβαίως να λείπουν οι τροχοί. Όπως ακριβώς δηλαδή συνέβη στην Στοκχόλμη της Σουηδίας, όπου μία Porsche Panamera βρέθηκε στους «τάκους» (βασικά ούτε και σε αυτούς), αφού οι εργοστασιακοί τροχοί κλάπηκαν.
 
Αμέσως οι εικόνες του άτυχου μοντέλου έκαναν το γύρω του διαδικτύου. Μάλιστα σε μία από αυτές φαίνεται πως το μοντέλο στηρίζεται στο έδαφος από τα δισκόφρενα, ενώ αυτοί που έκλεψαν τους τροχούς πρέπει να έφυγαν βιαστικά αφήνοντας για... σουβενίρ τα μπουλόνια. Ένα ακόμα εντυπωσιακό στοιχείο για την περίπτωση αυτής της κλοπής είναι το γεγονός πως το αυτοκίνητο βρίσκεται σε ιδιωτικό χώρο πάρκινγκ περιφραγμένο με συρματόπλεγμα, ωστόσο φαίνεται πως οι κλέφτες είχαν πάει προετοιμασμένοι και για αυτό.
 
Όπως αποδεικνύεται στις εικόνες στη συνέχεια ο ιδιοκτήτης έβαλε στην Panamera για στήριγμα ξύλινες παλέτες και πλέον με τη βοήθεια των αστυνομικών αρχών θα ψάξει να βρεις τους δράστες και τα κλοπιμαία, αν και πολύ φοβόμαστε πως ήδη οι τροχοί έχουν κάνει «φτερά».

VW LEASEPRO
test center